rüyamda bir evde oluyoruz, teyzem bana tatlı yapmış , babam annem de var. Mutfağa tatlı yemeye giderken suyun içinde kızartılmak için bekleyen balık üzerime atladı birden. Sonra başka bir balık daha. Ama ailem bırak onlar öyle düştüğü yerde kalsın diyorlardı. Sonra birden tren istasyonunda oldum alt geçitten geçecektim şu aralar yeni konuştuğum bir erkek arkadaşım var o da benimle geliyor ama altgeçitten geçtikten sonra tek başıma olduğumu görüyorum. Ona baktığımda ise o farklı bir merdivenden çıkmış ama bana bağırıyor burdayım o tarafa geliyorum diye. Onu beklerken bir adamla karşılaşıyorum çorabının birinin olmadığını görüyorum neden yok size çorap almamı ister misiniz dediğim de adam birden tren raylarına atladı ve acınaklı konuşmaya başladı o sırada tren geliyordu ve adama çarpacaktı arkasından babam nasıl geldiyse adamı tuttu ve çekti adam babama dua etmeye başladı babamın yanında 2 tane köpek gördüm ( ama köpek aynı zamanda eşek oluyordu ) babamla tekrar eve döndük köpeklerde bizimle geldi evimizde kocaman bir balık vardı ( hem yunus hem köpek balığıydı ) balığın ağzını açtık ve köpekleri ( eşekleri ) balığın içine sığdırdık ve balığın ağzını kapadık oh nihayet bitti aferin bize diye birbirimizi tebrik ettik babamla. Sonra da uyandım.
dipnotlar : Babamın manevi yönü çok kuvvetlidir. Ben de enteresan birisi olduğum için rüyalarımda hep böyle karışık çıkar. Sınava hazırlanıyordum belki onun stresindendir. yaş 19.
yorumlayan ve okuma zahmetinde bulunan büyüklerim ve dostlarım şimdiden teşekkürler