• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enteresan..

sevgi-14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
30
3
1
Arkadaşlar bir insana sürekli mesaj atıp ( cuma mesajı vs. ) cevap vermemesi daha sonra numarasını sildikten sonra bayram mesajı atması hemde akşam saat 9 da ne anlama gelir?

Akşam 9 normal bir saat, gece 2 değil sonuçta.
Ayrıca herkes cuma mesajına cevap vermeyebilir okur geçer.
Senin sildiğinden nasıl haberdar olacak ki öylesine yazmıştır çokta anlam yüklememek lazım.

Hiçbir anlama gelmez

Bayram kandil cuma tebrik mesajlarına anlam yüklemeyin

Akşam 9 normal bir saat, gece 2 değil sonuçta.
Ayrıca herkes cuma mesajına cevap vermeyebilir okur geçer.
Senin sildiğinden nasıl haberdar olacak ki öylesine yazmıştır çokta anlam yüklememek lazım.
Whsatsap da gayet güzel bir şekilde anlayabiliyor insan sildiğini . Ben bir anlam yüklemediğim için yazdım buraya zaten.

Kesin toplu mesaj grubu yapmıştır ordan atıp çıkıyordur bakmıyordur kim okudu kim okumadı sallamıyordur siz de umursamayın cnm atsın sizde atın hatta noolcak

Teyzenin oğlu mu bu gene :KK14:

ben de cuma mesajlarına vs yanıt vermem aslında.
bayram geçeli çok oldu o günden sonra tepki verdi ise anlam yüklenir ama o günden beri ses yoksa "bi yoklamak istemiştir" denebilir en fazla

Whsatsap da gayet güzel bir şekilde anlayabiliyor insan sildiğini . Ben bir anlam yüklemediğim için yazdım buraya zaten.
Harbi mi?:işsiz:
Whatsapp diye belirtmemişsin yoksa anlayabiliyor zaten insan açıkça yazılınca.:kahve:
Okey bizde anlam yüklemedik zaten.:super:

Back
X