Premature Bebekler eoprotin mama ihtiyacı olanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

rhnadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
48
0
86
Karabük
arkadaşlar elimde çok az kullanılmış eoprotin mama var.sütüm olmadığı için fazla kullanamadım.malum ücreti fazla alamayanlar varsa ihtiyacı olan birine yollamak istiyorum.bana yazın.

arkadaşlar elimde çok az kullanılmış eoprotin mama var.sütüm olmadığı için fazla kullanamadım.malum ücreti fazla alamayanlar varsa ihtiyacı olan birine yollamak istiyorum.bana yazın.

konuyu gördü hemen yazmak istedim ben gaziantepte yaşıyorum bir haftadır bebeğime eoprotin mama arıyorum bakmadığımız yer kalmadı piyasada yokmuş bebeğim 37 gündür küvezde 28 haftalık doğum yaptım siz hangi ilde oturuyorsunuz?birde bir sorum olacak mamayı ne zaman açdınız kullanım süresi var malum yakın zamanda açıldıysa süper olur çok ihtiyacımız var

çok özür dilerim ancak bakabildim.cevap gelmeyince bir süre bakmamıştım.maalesef 1 haftası kaldı .size yollamam ve ualşması da bir kaç günü bulur.ama yinede isterseniz yollayayım.ama şunu da yapabilirim.ben buradan aldığım eczaneye sordurabilirim bulabilrlermi diye.cevabınızı bildirin ona göre hareket edelim.bebeğinize allah şifalar versin inş..

çok özür dilerim ancak bakabildim.cevap gelmeyince bir süre bakmamıştım.maalesef 1 haftası kaldı .size yollamam ve ualşması da bir kaç günü bulur.ama yinede isterseniz yollayayım.ama şunu da yapabilirim.ben buradan aldığım eczaneye sordurabilirim bulabilrlermi diye.cevabınızı bildirin ona göre hareket edelim.bebeğinize allah şifalar versin inş..

bende cevabınızı bekliyordum mamayı 1 hafta kalsada almak isterim çünki burda başka bebeklerde var 1 haftada tüketilir merak etmeyin nasıl iletişim kurabiliriz ben size mail adresimi vereyim oraya mail gönderirseniz ordan sizle görüşelim ptt nin aps kargosu var 1 günde geliyor geçen gün kuzenime bir kargo gönderdim 1 günde gitti mailinizi bekliyorum erdogansermin@hotmail.com

Back
X