Doğuma Hazırlık epidral sezeryan , normal doğum veya anestezi ile doğum yapanlar acill bilgi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
annelerimiz anneannelerimiz daha da büyüklerimiz bu zamana kadar nasıl dogum yaptılar??? her seyin dogalı en makbulüdür arkadaslar, kim ne derse desin...dün aksam haberlerde de izlemişsinizdir belki sezaryen, çok gerekli oldugu durumlar haricinde yasaklanacak...doktorunuz sezaryen sana daha uygun normal dogumu düşünme dediginde mutlaka gidin baska doktorlara da görünün...sakın aldanmayın doktorunuza bile...onlar rahat ettikleri yöntemi zorluyorlar...hepsi böyle değil tabi ki..tam aksi olup, anne ne kadar korkarsa korksun anneyi telkin edip normal doguma müsaitsin normali düşün diyen doktor da çok...ben sartlar elverişli olursa normal dogumu düşünüyorum...ama bebek ters durabilir, ya da acılmam olmaz, çatım müsait degildir vs. sezaryenle dogurmak zorunda da kalabilirm..bunları düşünmeye pek de gerek yok bence...normal dogum olması halinde cinsellik nasıl olur benim de kafamı kurcalıyor ama onun da bir yolu vardır elbette...sonucta acılan yaralar dikiliyor ve dikişler de bi süre sonra iyileşiyor...içimize sinmezse de gider estetik yaptırırız vs....bence her seyi oluruna bırakın dogum zamanı geldiginde sizin için en sağlıklı kararı yine siz vereceksiniz...söylentileri boşverinnnn

inş. tatlım.. bende oluruna bıraktım hangisi bizim için hayırlıysa o olsun. sezeryan veya normal hangisi bebeğim ve bizim için hayırlıysa o olsun. cinsel ilişkiyide artık düşünmüyorum napalım o kadar çekiyoruz biz kadınlar erkeklerde biraz idare etsin.. ama bende duydum en kötü ihtimak estetik yaptırırız şekerim..gerdiririz :)

inş. tatlım.. bende oluruna bıraktım hangisi bizim için hayırlıysa o olsun. sezeryan veya normal hangisi bebeğim ve bizim için hayırlıysa o olsun. cinsel ilişkiyide artık düşünmüyorum napalım o kadar çekiyoruz biz kadınlar erkeklerde biraz idare etsin.. ama bende duydum en kötü ihtimak estetik yaptırırız şekerim..gerdiririz :)

evet canım her seyi kafaya tak tak nereye kadar....sen hamileliğinin tadını cıkar düşünme bunları boşveeeeer...eşlerimiz eminimki anlayıs gösterirler...bebişler zaten baska bir sey düşünmeye fırsat bırakmıyor kia.s

Back