Epidural Anestezi ile Normal Doğum

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
epidural anestezi ile normal doğum hakkındaki bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım 8 saat sancı çektim çok zordu yine normal doğum istiyorum ama sancıdan çok korkuyorum epidural cazipse bunu düşünebilirim ama risklerini falan iyice konuşalım istiyorum doktoruma da danışacağım elbette ama tecrübe benim için çok önemli lütfen bekliyorum :40:

canım arkadaşım doktor, ben hamileyken sormuştum ve o çok riskli olduğunu söylemişti. tamamen doğum yaptıranın kontrolünde her şey dedi. anne sancı hissetmediği için ebe-doktorun yönlendirmesiyle ıkınıyormuş. Allah korusun zamanında ıkınamazsa bebek havasız kalabilir demişti. o çok katılmış ve mosmor çıkıyor bebekler demişti... korkutmak istemem ama her şeyin doğalı güzel bence.

2 yil once epidural anesteziyle normal dogum yaptim ilk dogumumdu Allah'a sukur hic sikinti yasamadim. Zaten sancimi tamamen kesmedi dr epidurale ragmen sancim vardi ama hafifti bu nedenle ikinma sorunu yasamadim anestezist iyi olduktan sonra herhangi bir risk olmaz Allah'in izniyle dr unla konusup yaptirabilirsin insallah bebegine saglikla kavusursun

Back
X