Bende tutmadı. Zaten alıcaksan da ona gore yavas yavas dozunu verıyolar ıkınabılıyosun yanı ayaklarımı fln ben kaldırabılıyodum. Kolay dogumlar sımdıden :)
2.doğumumda epidural olmuştum hiç his kaybı olmadı.vurulduktan 10 15 dk sonra apar topar doğum yaptım.4 cmden sonra vurulunca doğumu hızlandırdığını söylediler ama iş işten geçmiştişimdi 38+3 hamileyim ve kafam çok karışık.ne yapacağımı bilemiyorum.sezaryen bile düşünüyorum
Ben 4 cm.den sonra epidural aldım. Epidurale kadar 4 saatte 4 cm açıldım sadece, epidural aldıktan 1,5 saat sonra tam açılmayla doğuma girdim. Ikınma hissi kesinlikle kaybolmuyor ama biraz azalttığı doğru. Ben 3. ıkınmada doğurdum mesela, ilk ikisinde nefesimi ayarlayamadım nefesim yetmedi.
Hayırlı doğumlar, az kalmış baya. Sağlıkla alın kucağınıza :)
Merhaba , epidural normal doğumda kesi ve dikiş hissediliyor mu ?38.haftamdayım ve epiduralle normal doğum olacak bir aksilik olmazsa.Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim .
Merhaba , epidural normal doğumda kesi ve dikiş hissediliyor mu ?38.haftamdayım ve epiduralle normal doğum olacak bir aksilik olmazsa.Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim .
Merhaba, kesiyi hissetmedim hiç. Dikilmesem kesilmedim zannederdim. Dikişin bir ya da iki tanesini hissettim ama çok acı ya da ağrı verici değildi. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Merhaba, kesiyi hissetmedim hiç. Dikilmesem kesilmedim zannederdim. Dikişin bir ya da iki tanesini hissettim ama çok acı ya da ağrı verici değildi. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)