Epidural anestezi ile normal doğum

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
35
Merhabalar herkese bende epiduralle dogum yapmak istiyorum fakat ıkınma gelmez diye korkuyorum azda olsa bisey hissediyormusunuz yoksa hicbisey hissetmedenmi ıkınmak gerekiyor

Tamamen ağrıyı azatlmiyorlar ki ikinma hissini hissedesin doktorlar en iyisini bilir kendini emanet et :) hayırlı güzel doğumlar

bende epidural iğne vuruldum ama bende tutmadı cnm ne hevesle gitmiştim dr a

Bende tutmadı. Zaten alıcaksan da ona gore yavas yavas dozunu verıyolar ıkınabılıyosun yanı ayaklarımı fln ben kaldırabılıyodum. Kolay dogumlar sımdıden :)

2.doğumumda epidural olmuştum hiç his kaybı olmadı.vurulduktan 10 15 dk sonra apar topar doğum yaptım.4 cmden sonra vurulunca doğumu hızlandırdığını söylediler ama iş işten geçmiştişimdi 38+3 hamileyim ve kafam çok karışık.ne yapacağımı bilemiyorum.sezaryen bile düşünüyorum

Ben 4 cm.den sonra epidural aldım. Epidurale kadar 4 saatte 4 cm açıldım sadece, epidural aldıktan 1,5 saat sonra tam açılmayla doğuma girdim. Ikınma hissi kesinlikle kaybolmuyor ama biraz azalttığı doğru. Ben 3. ıkınmada doğurdum mesela, ilk ikisinde nefesimi ayarlayamadım nefesim yetmedi.

Hayırlı doğumlar, az kalmış baya. Sağlıkla alın kucağınıza :)

Merhaba , epidural normal doğumda kesi ve dikiş hissediliyor mu ?38.haftamdayım ve epiduralle normal doğum olacak bir aksilik olmazsa.Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim .

Merhaba , epidural normal doğumda kesi ve dikiş hissediliyor mu ?38.haftamdayım ve epiduralle normal doğum olacak bir aksilik olmazsa.Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim .
Merhaba, kesiyi hissetmedim hiç. Dikilmesem kesilmedim zannederdim. Dikişin bir ya da iki tanesini hissettim ama çok acı ya da ağrı verici değildi. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Merhaba, kesiyi hissetmedim hiç. Dikilmesem kesilmedim zannederdim. Dikişin bir ya da iki tanesini hissettim ama çok acı ya da ağrı verici değildi. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Teşekkür ederim cevap için.İnsallah benim de oyle olur.Sizde saglıcakla kucaginiza alin insallah ☺

Back
X