offf ya o kadar çok korkuyorum ki doğumdan gece hep rüyamda doğuma gidiyorum,,ve henüz 15 haftalık hamileyim,,,bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama psikolojim bozuldu ya ,,doğumdan başka bişey düşünemez oldum,,,1 yıl kadar önce karnımda kist patladı ve sezeryan şekilde ameliyat oldum,,onun ağrısını bildiğim için göze alamıyorum,,,normal doğumu salak gibi kalktım video izledim ondanda korktum,,epidural dedim bi arkadaşıma benim komşum epiduralden felç kaldı aman sakın dedi,,,ondanda tırstım ,,,,,off ya ben ne yapacağım,,,,bugünde bi tanıdığım ben hamileyim deyince tuttu kendi doğumunu anlattı 24 tane dikişim oldu benim diyo aklın varsa sezeryan yap diyo,,,yanında başka bi kadında anlattıda anlattı dedim siz ne yaptınız ya ,,,anlatılırmı böyle şeyler,,,insan biraz gaz verir,,kolay falan der cesaretlendirir,,,eşime anlattım çok korkuyorum diye,,,ben sana kıyamam diyo:) diyorum aşkım gaz ver bana ya.....ay valla psikolojim bozuldu ,,,3 yıldır evliyim bebeğim olsun çok istiyordum,,,off ya ben çok korkakmışım meğer,,,zaten eşime söylediğim ilk kelime ben hamileyim ikincisi nasıl doğuracağım....offf offf,,,