Epidural anestezi

Hamide1991

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
4
2
6
33
Ya arkadaslar en büyük korkum doğum falan degilde normal doğum sonrasi kimi gördüysem bagsur oldum diyor gerçekten çoğunlukla oluyor mu ? Birde şu epidural uygulanirken çok can yakıyor mu lütfen gerçekleri soyleyin pskolojikmen hazirlanmam lazım bu arada 10 günlük hamileyim oleyy 6 aydir bu günü bekliyordum :21:

Son düzenleme:
Ya arkadaslar en büyük korkum doğum falan degilde normal doğum sonrasi kimi gördüysem bagsur oldum diyor gerçekten çoğunlukla oluyor mu ? Birde şu epidural uygulanirken çok can yakıyor mu lütfen gerçekleri soyleyin pskolojikmen hazirlanmam lazım bu arada 10 günlük hamileyim oleyy 6 aydir bu günü bekliyordum :21:
Canim ben epiduralle normal dogum yaptim. Yani epidural can yakiyomu diye sormana bile guldum suan inan :) kan verirken canin ne kdr aciyosa en fazla o kadar aciyo bisey yok onda. Hatta belki daha az aciyodur cunku hafif uyusturuyo igneyi yaparken.ayrica basur olmadim kabizlikta cekmedim. Icini rahat tut :)

Epidural acitmiyor bende epidural ile dogum yaptim. Basur problemim olmadı şükür

Ben suni sancıyla normal doğum yaptım basur problemim olmadı çok şükür. Çevremde de birçok arkadaşım doğum yaptı sadece 1 arkadaşımdan duydum basur olduğunu.

Ben ilk bebegimde normal yaptim 36 saat surdu fakat vucudumun yorgun oldugu icin ikinci yarisinda epidural oldum. Basur bende hep var olan problemdi dogumda cok etkilemedi fakat simdi ikincide bebek baskisindan cok fena oldu. Acikcasi igneyi hic hatirlamiyorum bile o sanci arasinda igne fis geldi heralde. Simdi ikincide insallah epidural yapmama gerek kalmaz normal dogum guzel bisey nefes alip vermekle alakali anlatildigi kadar trajik degil

Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim ama bebeğim düştü 1 yıldır bu günü bekliyordum her kötü sonuca raziydim ama olmadı :(

Canim ben epiduralle normal dogum yaptim. Yani epidural can yakiyomu diye sormana bile guldum suan inan :) kan verirken canin ne kdr aciyosa en fazla o kadar aciyo bisey yok onda. Hatta belki daha az aciyodur cunku hafif uyusturuyo igneyi yaparken.ayrica basur olmadim kabizlikta cekmedim. Icini rahat tut :)
Daha önce normal doğum yaptım. Çok fazla sancı çektim. Şimdi epidural normal doğum istiyorum. Kemiğe yapılan iğne beni korkutuyor. Onun öncesinde uğusturuyorlar mı? Sadece iğne acısı mı çekiyorsun? Gerçi söylemişsin ama yinede merak işte:)

Back
X