Doğuma Hazırlık Epidural aneztezi ile sezeryanmi yoksa genel anestezi mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yapmaburun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
32
5
16
35
Ya şayet sezeryan olursam hangi anestezi turunu secmeliyim çok korkuyorum ikisinin sonuçlarından da umarım bebeğim dönerde normal doğum yaparim

Ya şayet sezeryan olursam hangi anestezi turunu secmeliyim çok korkuyorum ikisinin sonuçlarından da umarım bebeğim dönerde normal doğum yaparim
Ben epidural oldum canım ve çok rahat geçti. Genel hiç istemedim düşünmedim bile. Ya uyanamazsam gibi bi endişe olurdu bende o yüzden hiç tercih etmedim. Epiduralde bebeğini ilk sen görüyosun sesini ilk sen duyuyosun o an varya herşeye bedel Ertesi gün eve çıktım ve hiç yatmadım bebeğimle bile hep kendim ilgilendim hiç ağrı sızı yaşamadım ve tek bir ağrı kesici bile almadım evde. Ama bünye meselesi ben çok kolay toparlandım hiç öyle dikiş ağrılarım fln olmadı abartıldığı gibi.

Sana tavsiyem hiç kötü doğum senaryosu dinleme izleme. Ztn zaman yaklaşınca bebek gelmek istediği yolu seçiyo drun da ona göre davranır. Hiç stres yapma tadını çıkar son haftalarının. Sağlıkla kucağına alırsın inş canım

Ben spinal oldum cnm belden uyusturmali sezeryan yani ilk dogumum geneldi..simdi dusunuyorumda keske onuda spinal olsaymisin cok rahat gecti..tavsiye ederim

Genel aneStezi ol derim. Bebegini göreceksin diye riske atma kendini önemli olan bebegin ve senin saglıgın senin saglıgın yerinde olmadıktan sonra bebegine nasıl bakacaksın? Benim yakınım oldu spinal ve Allahtan hastaneye normal gittigi bir gün dili eli ayagı tutuyor felç gibi erken müdahale ile kurtarılıyor ama hatırlamıyordu bile o anı 6 aydır tedavi gördü bebegini emziremedi.. Hala spinali iyi geçip tavsiye veren insanları anlamıyorum. Siz şanslı olabilirsiniz fakat olanda şanslı olacak diye bir kaide yok . Hiç birşey anne ve bebegin saglıgından önemli değil illa sezeryan olacaksan genel ol.

Kesinlikle epudural öneriyorum cok memnun kaldim. Adet sancisi gibi bir sanci cektim o kadar 4 dikisim oldu bende yeni dogum yaptim. Ilk baslar hafif bel agrim oldu oda egildigim zamanlarda..

ben daha hıc dogum yapmadımda
hayatımda 2 kez amelıyat oldum bırı genel bırı epıdural
genel anestezıyle oldugumda uyanır uyanmaz cıddı agrılarla kalktım ayaga kotuydu kac gun kendıme gelemedım
epudural oldugumda cok rahattım dogumumuda epudural dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…