tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.belden yapılan iğne çok can yakıyormu , daha sonra herhangi bir şikayetiniz oldumu acaba?
geçen eylül ayında geç düşük yaşadım,suni sancı verdiler,sancılara bi şekilde katlandım fakat ebeler çok canımı yaktı,ellerini resmen içimde hissettim heralde rahim ağzım o an dardı o yüzden açmaya çalışıyorlardı.sizinde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ben de epiduralle normal doğum planlamıştım. epiduralin yapılması için açılmanın 4 cm olması gerekiyor. Bana suni sancı verildi. Hiç açılma olmadı ve bebeğin kalp atışları düştüğü için sezeryanla epidural doğurdum. Epidurali kesinlikle tavsiye ederim. tüm acıları tık diye kesiyor. İş ki 4 cm açılma olsun...
Ben şuan 2.ye hamileyim 17 haftalık. malesef alınmasına karar verildi. dr suni sancıyla doğuracaksın diyor. suni sancının ne berbat bişey olduğunu biliyorum hele sonunda bebeğinizi kucağınıza alamayacaksanaz. epidural takarız dedi dr. normal doğumdaki gibi düşük için epidural takmadan önce açılmanın 4 cm olmasını beklerler mi acaba.
ben de epiduralle normal doğum planlamıştım. epiduralin yapılması için açılmanın 4 cm olması gerekiyor. Bana suni sancı verildi. Hiç açılma olmadı ve bebeğin kalp atışları düştüğü için sezeryanla epidural doğurdum. Epidurali kesinlikle tavsiye ederim. tüm acıları tık diye kesiyor. İş ki 4 cm açılma olsun...
Ben şuan 2.ye hamileyim 17 haftalık. malesef alınmasına karar verildi. dr suni sancıyla doğuracaksın diyor. suni sancının ne berbat bişey olduğunu biliyorum hele sonunda bebeğinizi kucağınıza alamayacaksanaz. epidural takarız dedi dr. normal doğumdaki gibi düşük için epidural takmadan önce açılmanın 4 cm olmasını beklerler mi acaba.
çok geçmiş olsun bende 17 haftalıkken yaşamıştım acı tecrübemi...bilsem o an yaptırırdım epidurali.doktorunla bir görüş istersen 4 cm açılma için çok bekleniyor mu diye?Allah yardımcın olsun canım.inş. epidural ile doğurursun.
ben epidural yaptirdim. sancimi hic kesmedi, sadece biraz kisalltti. kestiklerini bile hissettim. bana kalsa cok gereksiz. ama memnun kalanlar da var..
sonrasinda birkac ay bel agrisi oluyor. kimisinde gecmiyormus. bunyeden bunyeye gore farklilik gosteriyor. siz duruma gore karar verirsiniz, yapicam dersiniz gerek kalmaz, benim gibi yapmayacam dersiniz yaptirirsiniz falan..
ben yaptım. ağrımı sancımı kesti ama doğumda ıkınmam çok zorlaştı. keşke yaptırmasaydım daha kolay ıkınırdım. epidural iğnesi çok acı vermiyo. korkma. sonrasında iğne yerin 1 2 hafta ağrıyor. bel değil, iğne yeri. baş ağrın oluyo ama bol sıvı alırsan haff atlatrsın:44:
benim doktorum sancı başladığında hemen epidurali yaptıracağını söyledi. açılmanın 4 cm olmasını falan beklemeyeceğini söyledi bende endişeleniyorum doğum çok uzar diye ama tecrübeli bir doktor. kafam biraz karışık bu epidural konusunda.