epidural ile normal doğum yapanlar yardımmm

ben on sene önce epidural ile doğum yaptım çokta memnunum yine hamile kalmaya çalışıyorum yine doğum yaparsam yine epidural yapmayı planlıyorum sorularınız olursa cevaplarım memnuniyetle

ben on sene önce epidural ile doğum yaptım çokta memnunum yine hamile kalmaya çalışıyorum yine doğum yaparsam yine epidural yapmayı planlıyorum sorularınız olursa cevaplarım memnuniyetle
epidural ile normal doğum yapanlar memnun musunuz bende öyle düşünüyorum nasipse

Ben dee cok merak ediyorumm.tecrubeli olanlarr lutfen yazinn :)

Ne kadar agri hissettin?yani tarif edilebilir bi sey mi?ikinma hissini kaybediyosin karnina cok bastiriyolar diyolar?

Ne kadar agri hissettin?yani tarif edilebilir bi sey mi?ikinma hissini kaybediyosin karnina cok bastiriyolar diyolar?
benim hikayem şöyle merak edenler için ilk kasık ağrısıyla hastaneye gittim muayenede 2 cm açılmış rahim doğum bu gece dedi dr ilk önce ağrı çekiyorsunuz biraz ama gerçek doğumu düşünemiyorum bile hemşireye söylemiştim ağrım var diye epudurali nezaman yapacaksınız diye 4 cm açılsın dedi bu daha neki dedi daha ağrı başlamadı bile dedi( ama ben kıvranıyorum ağrıdan 3 cm açıkken böyleyse ağrı ) epudural ol dedi ben tabi önce istemedim ama sonra 4 cm açılınca ben artık ağrıdan ağlamaya başlayınca eşim hemen epudural kararı verdi sağ olsun iğne vuruldu ağrı kesildi bende rahatlama tabii ayaklarım falan tamamen uyuştu normal olarak hemşireler ara ara alttan bakıyor kaç cm açılmış diye doğum zamanı geldiğinde benim ayaklarım uyuşuk olduğundan hemşireler sedyeye aldılar tabi doğum da nts ye bağlıyorlar sancı geldiğini oradan anlıyorlar sen anlamıyorsun tabii ve sana ıkın diyorlar ıkınıyorsun doktorla konuşa konuşa güle güle doğurdum doğumda hiçbir ağrı hissetmedim
ilk rahim açılırken ağrın oluyor o kadar yani ama epuduralsiz doğumu düşünemiyorum bile ki benim canım pektir 6-7 kere böbrek taşı düşürmüş ben normal yolla doğurmayı düşünemedim sonuç çok rahat bir doğum ilk ağrıları saymazsak
sorularınız varsa cevaplayabilirim

öncelikle teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için. Normal doğum bende dşünemiyorum ama kimi insanın açılması çok kolay oluyor çok kolay doğum yapıor inş. bizlerde öyle oluruz ama nerde :))) inş. aksi bir durum olmazsa bende epidral ile düşünüyorum doktorumda öyle diyor ne gerek var agrı cekmeye diyor. sonradan yan etkisi ne oldu size acaba

bende pek bir yan etki görmedim ilk 1 saat ayaklarımı pek kullanmadım uyuştuğu için o kadar ama narkoz almaktan iyidir dedim hiç yorulmadım ağrı pek çekmediğim için ertesi gün ayaklandım bile allah sizede hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin hele ilk doğumsa şaşkınlık oluyor biraz

evet ilk doğum ve az kaldı bugün doktora gittim muayenem vardı yarın 38 haftaya giriyorum henüz açılmam falan yok ama herşey normal dedi doktor epidural doğumu anlattı çok memnun kalırsın diyor doktorumda inş. aksi bir durum olmazda öyle olur benimde sonradan yan etki görenler varmış ama herkes aynı olucak diye bişey yok hayırlısı... Siz hangi şehirdesiniz hangi hastanede doğum yaptınız

istanbuldayım gaziosmanpşa şafak hastanesinde yapmıştım akşam tutmuştu sancılarım nöbetçi doktor doğuma girmişti çok iyi bir doktordu kesik bile atmadı acelemiz yok bekleriz nasıl olsa ağrı hissetmiyorsun demişti hastanenin şimdiki durumu bilmiyorum ama ozaman sancımı kendi odamda çekmiştim bu çok güzel birşeymiş sonradan anladım ama 10 sene geçti üstünden şimdi yeniden bebek istiyoruz 2 ay evvel bir düşük yaşadım başka bir hastaneye gittim doğumhaneye girdim sancı odası yapmışlar butun doğum yapacak hastalar bir arada içeri kimseyi almıyorlar herkez tecrübesiz birbirlerini görüp piskolojileri bozuluyor felaketti sana tavsiyem durumun varsa sancını kendi odanda çekebileceğin bir hastane seç en azından doğuma kadar sevdiklerin yanında olur
sen hangi doktora ve hastaneye gidiyorsun doktor arayışındayım aslında doktorum süper ama hastanedeki sancı odası olayı benim bile piskolojimi bozdu 5 -6 kişi birarada erkenden ağrısı gelenler keşke evde ağrımızı çekip gelseydik diyorlardı
rabbim hayıllı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…