Teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah :)Geçmiş olsun, sağlıkla büyütmek nasip olsun bebisinizi :)
Tamamen farklı iki doğum gibi :)Epiduralden öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılmış doğumun :) bebeğini güle güle büyüt inşallah...
Amin inşallah. Darısı başınızaGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Aaa öyle mi hatırladım konuştuğumuzu. Çok sevindim. Sağ salim kucağına alırsın inşallahBebeğiniz hayırlı olsun , daha önce konuşmuştuk belki hatırlarsınız kür tarifi vermiştiniz şuanda hamileyim 6 aylık :)
O konulara girip oğluşumu rencide etmek istemedim. Aaaaah ahh yoksa hem bana hem size neler çektirdi bu oğlan bi biz bilirizEdit istiyoruz bu hikayeye please !
Hilal coban bu hikaye eksik duzenleme yapsin istiyoruz dimi
Mesela dogmadan haftalar.onceden baslayan bi kandirmaca var
Bu yigit.oglan bizi kac.kez heveslendirdi kac kez dogurttu o hafta hesabi kac kez sasti ahhh ahhh onlari da anlatmalisin asil hikaye o haftalardan cikar
Allah razı olsun amin inşallah. Bunları duymak çok güzelSen burada herkese hep yardımcı oldun çok güzel dualar aldın eminim
Bundan sonraki hayatınızda da hep sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat gecirirsiniz inşallah
Teşekkür ederim amin inşallahMeleğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah
Canim öncelikle bebegin hayirli olsun.Teşekkür ederim amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?