Doğuma Hazırlık Epidural normal doğum yapan var mı?_

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
ben epidural normal doğum düşünüyorum.deneyimi olan arkadaşlar lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi?yada duyan var mı?sancı normal doğum gibi mi oluyor?riski nedir vs.şimdiden teşekkürler.

xolix konunu takip edecegim.Bende merak ediyorum.
Epidural normal dogum yapmis arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa cok memnun olurum.

ben de takipteyim ...
hem sağlıklı hem de acısız olsun istiyorum :))

bende çok merak edıyorum Allah normal doğum nasıp eder inşallah cunku ben o anı yaşamak ıstıyorum hıssetmek ıstıyorum bebeğimn doğduğu anı ama epidural ağrıyı azaltıyomuş onada aklım yatıo
bebişlerimiz sağlıklı doğsunda doğum seklı ne olursa olsun yerimseniben

burda farkli topiklerde okumustum bazi arkadaslar epidural normal dogumda agri hissetmedigin icin ikinmanin zor oldugunuz yazmis. Ama epdrl.normal dogum yapan arkadaslar cok kolay oldugunu yazip tavsiye de bulunmuslar.
Kimse yazmamis bari ben okudugumu paylasayim.
Kizlar hadi bizim merakimizi dindirin:1hug:

ben 8 sene önce ilk doğmumu yaptım.. normal epiduralli doğum..
çok iyi çok rahat tavsiye ederim..
gerçikten hiç ama hiç bir acı hissetmedim.. ve çok rahat bi doğum oldu .. ıkınma da hiç zorlanmadım...
gerçikten boşboşuna acı çekmeye gerek yok.. hem yorulmadan doğum gerçkleşiyor..

ve hiç bir yan etki yaşadım...

5 Yıldızlı tavsiye..kaydirigubbakcemile5

bende düşünüyorum doktorumda ony veririrse epidural ile normal doğum düşünüyorum. benım doğumum yakın ben sizinle tecrübelerimi paylasıyrırım 39 . haftama girdim az kaldı yani:)

benım ark epiduralle normal doğum yapmşta haberım yokmuş delikafadulden çok rahat ettım dio çatı açılana kadar pek sancı hıssetmıomuşsun ama ondan sonra ıkınma falan rahatlıkla oluo dıo sonuçta hıssetmeden olmuo ya sadece ağrı azalıo tamamen gecmıo bnde öle duşunuorum inşallah sağlıklısı olur :CüvCüv:

kızlar bende epıduralle normal dogum dusunuyorum ama bırkac kısıden bel agrısı kaldıgı ıle ılgılı bılgı aldım suan arastırıyorum sonuc bulursam yazarım

bende doktoruma sordım kızlar.epiduralli yaparız tamaa.ama sen kendini aynı normal doğum gbi hazırla,ağrı olacak dedi.demekki ağrıdan kaçış yok:(

bende ilk kizimi epiduralli normal dogum yaptim,inanilmaz rahat bir dogum geçirdim bu yuzden kesinlikle tavsiye edebilirim... ama bunda geç kalmamak lazim yani evde sancilari çekip çekipte son evresinde giderseniz maalesef epidurali yapmiyorlar çunku bebegin çikisi neredeyse baslamis oluyor ... tam igne yapilirken kipirdamamak çok onemli, oncesinde ise zaten uygun olup olmadiginiza dair anestzezi doktoru ile gorusme yapacaksiniz.. bende anestezi lise mezunuyum bu arada bu olayi biliyorum korkulacak bir sey yok Allah,in izniyle hayirli dogumlar.. bu arada ben ikinci kizima hamileyim ve son gunum hala tik yok hayirlisi insallah...ohaoldumsmile

bende geçen yıl epıduralle normal doğumumu yaptım öncelıkle dr unuzda tavsıye edıcektır ıkınmayı bılmenız lazım ben hamılelık eğitimi aldım. yalnız şunuda göz ardı etmeyın herkeste farklılık gösterebılen bı yontem bende çok farklılaştırmadı yanı ağrım oldu

bende düşünüyorum ama duyduguma göre zaten 4 veya 5 santim açılmaadan epudurali yapmıyolarmış aslında nası olcak napcam diye çokta düşünmüyorum rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi inşaalh ama konun takipçisiyim:D

bende düşünüyorum ama duyduguma göre zaten 4 veya 5 santim açılmaadan epudurali yapmıyolarmış aslında nası olcak napcam diye çokta düşünmüyorum rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi inşaalh ama konun takipçisiyim:D

evet zeytohnm bende 4 cm açılmaya kadar yapılmadığını duydum ama asıl sancılar ondan sonraymış ve epidural doğuma kadar dinlenme fırsatı veriyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

benimde istediğim doğum şekli bu,çocuk düşünürde,hamile,kalırda,doğurursam şayet:))bu yöntemi uygun görürse dr.mutlaka uygulayacağım..bi arkadaımın kuzeni de bu yöntemle yaptı ve çok rahat olduğunu tavsiye ettiğini söylemişti....

ya epiduralli normal doğum yapan arkadaşlar nerelerde yaptığınızı da yazar mısınız lütfen ben onu da merak ediyorum bi de hani kımıldamamak gerekiyomus ya o kadar agrı da nasıl olcak ki yakın zamanda yapanlar bilgilendirin bizi

evet zeytohnm bende 4 cm açılmaya kadar yapılmadığını duydum ama asıl sancılar ondan sonraymış ve epidural doğuma kadar dinlenme fırsatı veriyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

amin inşalhhh senin yakşalmışş artık bizi unutmazsınn yazarsınn epidural yaparsann evett agrıyı yok etmsede azaltıyo geçen dogum videosu izledimm orda da gördüm epuduralin etkisi geçince hafi hafif veriyolar yine ama ıkınmayı zorlaştıyo diyede okudumm sezaryana hiç girmek istemiyorum normal olsun bi an önce ayaga kalkıyım istiyorum öönümüz yaazz bidee bebişimle ilk yazımızı güzelce yapalım gezelim istiyorumm:D bi avazda kurtuluruzz saglıkcakla alırız bebişlerimizi inşaalhh

ya epiduralli normal doğum yapan arkadaşlar nerelerde yaptığınızı da yazar mısınız lütfen ben onu da merak ediyorum bi de hani kımıldamamak gerekiyomus ya o kadar agrı da nasıl olcak ki yakın zamanda yapanlar bilgilendirin bizi

bildigim çogu hastane uyguluyo artık iyi bi anestezi uzmanı gerek tabi özelerin çogu yapıyo istegine göre eger uygunsa bildigim kadarıyla

bende bu şekilde doğum yapmak istiyorum.Arkadasım çok rahat oldugunu doktorun söylediğini yaparsan hiç sorun olmıcanı söyledi ve önerdi.
ben pazartesi doktorumla konuşcam inş.dogumuma az kaldı.Allah kısmet ederde epiduralle dogum yaparsam paylasırım tüm detayları.

Back
X