- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Anestezi uzmanı iyi işinde iyi değilmiş o zaman.Şimdi bir doktor yüzünden uygulamayı kötülemek ne derece doğru bilemiyorum.Epidural yapacak anestezi uzmanını iyi seçmek gerekiyor, sonuçta evet riskli ve hassas bir yerden ilaç enjekte ediliyor en ufak bir hata da sonuçları gerçekten kötü oluyor.
Ben epidural normal doğum düşünüyorum.Ama doktorum sen istediğin diye epidural vermeyiz dedi.Yani şöyle; eğer doğuma hazırsam, 9-10 saat gibi sancı çekecek gibi durumda değilsem epidural yapılmayacak.Ama sancılarım çok şiddetli ve açılmam olmuyorsa o zaman sancı çekmeyeyim diye epidural yapılıcak.
Bu arada çevremde sadece 2 kilo epidural ile doğum yaptu sorun yok, çok rahat dediler.Ama yine de epidural den korkmuyor değilim.Sancı çekmek de istemiyorum saatlerce.Bazen al gününü git sezeryan ol diyorum valaha.
bana da bugün epidural doğum yapan bi yakınım anlattı yaşadıklarını..hem sancı açısından hiç bi fark yokmuş aynı sancıyı çekiyomuşsun hemde doğum sonrası aylarca bacak ağrısı ve bel ağrısı çekiyormuşsun..tabii kişiden kişiye değişir bu rahatsızlıklar ama ben çok korkuyorum e ilk doğumum olmasına rağmen sanırım sezeryanı tercih edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?