- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
- 98
- Konu Sahibi Milkshake007
-
Benim için henuz erken ama yınede bu konu hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım . ınternette arastırdım ama yınede detaylı bılgıyı yasamıs bılen bırınden almak ıstıyorum . Epidural normal dogum nasıl oluyor . İğneyı belden vuruyorlarmıs ama sanırım belıne bırde ınce bı hortum yolluyorlarmıs . o hortumu nasıl yolluyorlar dogumdan sonra nasıl cıkarıyorlar . Pekı ya hıc acımıyormu o hortum ordayken :/
Beni bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım . Sımdıden tesekkurler :)
arkadaşlar bende 3gün sonra antalya medical parkta epidural sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
Ilk bebegimi normal lkincibebegimi epidural normal dogurdum.epidural muthis birsey hic sanci cekmedim.4 cm acildiktan sonra igneyi vuruyorlar . otturen :)sancilarin hicbirini hissetmiyorsun.zaten son sancilar cok zorluyor.senin ilk dogumun olacagi icin 4cm acilmasi icin biraz sanci cekebilirsin.hicbir yan etkisini gormedim dogumdan yarim saat sonra da rahatlikla ayaga kalktim.saglikla bebegine kavusman dilegiyle....epidural normal doğum diğerlerine göre biraz daha pahalı sanırım.. benimde 4 haftam kaldı (maxımum diyelim) hala karar veremedim doğum şekline. aslında benim merak ettiğim epidural normal doğumda uyuşturmadan önce biraz açılmasını bekliyorlarmış ya bu bekleyişte ne kadar ağrı çektiğin ve bu kadar ağrı çektikten sonra gerek yok mu uyuşturulmaya acaba az mı kalıyor doğumun sonlanmasına.. lütfeeen bu doğumu tecrübe etmiş olanlara sesleniyorum :)) en kısa zamanda yorumlarınız bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?