Doğuma Hazırlık epidural normal dogum yapmıs annecıkler beni bilgilendirirseniz cok sevınırıııım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Milkshake007

Bi vurucan agzına
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
805
13
98
Benim için henuz erken ama yınede bu konu hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım . ınternette arastırdım ama yınede detaylı bılgıyı yasamıs bılen bırınden almak ıstıyorum . Epidural normal dogum nasıl oluyor . İğneyı belden vuruyorlarmıs ama sanırım belıne bırde ınce bı hortum yolluyorlarmıs . o hortumu nasıl yolluyorlar dogumdan sonra nasıl cıkarıyorlar . Pekı ya hıc acımıyormu o hortum ordayken :/

Beni bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım . Sımdıden tesekkurler :)

ben de risklerini sorucaksın sandım :) hayır canım hiç acımıyor, o an sancılarınla hissetmiyorsun bile, giren hortum da incecik iğne gibi birşeydir heralde koca hortum sokmuyorlar merk etme, ilk doğumumu epidural normal doğum yaptım, çok rahat geçti, yine hamileyim ve nasip olursa yine aynısını istiycem hayırlısı bakalım...

canim kesinlikle tavsiye etmiyorum cunku yan etkileri var bende oldu tam 8-9 ay bas agrisi oldu.ilk zamanlar hep yatmak zorundaydim gozlerimi bile kipirdatsam basim felaket agriOrdu.ben bidaha asla yaptirmam

Ocak ayında epidural normal doğum yaptım ve cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edebilirim rahatlıkla.beline hortum yollanmıyo da söyle ki; omiriliğine plastik iğne gibi bişey takıyolar ucunda da hortumu takılı oluyo ki hortumun diğer ucundan ilaç salıyolar uyuşması için. Epidural takılırken de cıkarılırkende hiç acı hissetmedim ben :) rahatsızlık vermiyo yani sana

8 ay önce epıdural normal dogum yaptım kesınlıkle super bır sey agrılar sancılar gıdıyo gezınıyosun ama hıssetmıyosun . Ne takılırkeen nede cıkarılırken hıssetmedım epıdural normal dogum gıbısı yok

merhaba arkadaşlar,
bende epidural normal doğum düşünüyorum internette o kadar çok fazla bilgi var ki yakın zamanda doğum yapmış olan arakadşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız? fiyatları nelerdir? sonrasında şikayetleriniz olduğu mu?
herkese sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum...

epidural normal doğum diğerlerine göre biraz daha pahalı sanırım.. benimde 4 haftam kaldı (maxımum diyelim) hala karar veremedim doğum şekline. aslında benim merak ettiğim epidural normal doğumda uyuşturmadan önce biraz açılmasını bekliyorlarmış ya bu bekleyişte ne kadar ağrı çektiğin ve bu kadar ağrı çektikten sonra gerek yok mu uyuşturulmaya acaba az mı kalıyor doğumun sonlanmasına.. lütfeeen bu doğumu tecrübe etmiş olanlara sesleniyorum :)) en kısa zamanda yorumlarınız bekliyorum.

Hepinize cok tesekkur ederım :) Bence normal dogum ısteyenlerin korkmadan yaptırmaları gereken bısey o zaman . İşimiz biraz olsun kolaylıyor :) Allah herkese kolay dogum saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın :)))

merhaba,bende 2 ay once epidural normal dogum yaptim. cok sukur hic bi yan etkisini gormedim.aksine eger bidaha dogum yapsam epidural normal dogum tercih ederim.dikkatli olmaniz gereken konu doktorun isinin ehli olmasi.

Ilk bebegimi normal lkincibebegimi epidural normal dogurdum.epidural muthis birsey hic sanci cekmedim.4 cm acildiktan sonra igneyi vuruyorlar . otturen :)sancilarin hicbirini hissetmiyorsun.zaten son sancilar cok zorluyor.senin ilk dogumun olacagi icin 4cm acilmasi icin biraz sanci cekebilirsin.hicbir yan etkisini gormedim dogumdan yarim saat sonra da rahatlikla ayaga kalktim.saglikla bebegine kavusman dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…