epidural sezaryan düşünenler bugün bişey duydum

kaizen

07,09,2010oğluşum geldi:)
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
87
0
296
Kütahya
bugün kontrol için doktora gittiğimde epidural sezeryandan bir gece önce granül kahve(yani neskafe) içilirse doğumdan sonra başağrısı şikayeti yaşanmadığını duydum doktorun sekreteri olan kardeşi söyledi ne derece doğrudur bilmiyorum ama anestezi uzmanı bunu öneriyormuş...:sm_confused:

evet canım doğru banada doktorum söyledi ama sezzeryandan önce değil sonra içiceksin dedi
ama baş ağrım olmadı olsaydı cafeinli içecekler içmemi önermişti

hastanede odama gelen emzirme uzmanı kahve önerilcek sizin için ama sütü etkiliyor dedi..bu yüzden aşırı dozunu önermiyorlar...fazlası zarar..kafein içeriyor ..ben dün yarım fincan içtim sadece.

teyzemden dolayı çok yakından yaşadım bu durumu....
nescafe kafein içerdiği için sütü etkiliyor....
Ama neskafe içmediğinizde de başağrısından sütünüz kesiliyor....
YAni her iki türlü de bebeğinizi emziremiyorsunuz....
Evet herşeyin çoğu zarar ama günde 1 kupa neskafe içmezseniz başağrısından duramıyorsunuz...

bende içtim ilk günler sütümden bebeğe geçtiğini duyunca azalttım ama hiçbir fayda vermedi gene felaket ağrı çekiyorsun 3 gün sürüyor sadece iğneyle geçiyor başka çaresi yok

arkadaşıma da dr.u sezeyandan bir gün önceden başla nesface içmeye demişti. hakatten de başı ağrımadı hiç..

ben de spinal oldum hiç baş ağrım olmadı
sezeryan da ve odaya geldiğimde başımı fazla oynatmadım hiç baş ağrım olmadı

bende spinal oldum hiç baş ağrım olmadı doğumdan sonra kahve içmemii eŞİMİN YEĞENİ hemşiredir kendisi o söylemişti onada doktoru söylemiş baş ağrısı olmaması için bol bol içtim demişti
bana sadece ameliyat esnasında ve doğumdan sonra başımı fazla hareket ettirmememi söylediler bende öyle yaptım ağrı sorunuda yaşamadım hiç

kahve hiç tüketmedim kafein süte geçer bvence

Back
X