epidural sezeryan + genel anestezi birlikte olur mu?

asser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
12
0
36
Balıkesir
kızlar bebek düşünüyoruz ama cook korkuyorum acı cekmekten....kesinlikle genel anesteziyle sezeryan dusunuyorum ama sonrasında acı cekmekten korkuyorum bu seferde...genel anesteziden sonra yapılan ağrı kesiciler işe yarıyor mu? ya da oncesinde epidural yaptırıp ameliyat esnasında bayıltılma gibi bi secenek olabilir mi? böyle doğum yapan var mı aranızda?? epidural sezeryan esnasında uyanık kalmaya katlanabilecegimi sanmıyorum cok panik biriyim cunku....:( :42:41:

epidural veya spinal anestezide panik olmanı gerektirecek bi durum yokki canım.. Duyduğuma göre epiduralin etkisi 15-20 dk.da başlıyormuş. ama spinal anestezide saniyeler içinde uyuşuyorsun. zaten hemşireler filan seni konuşturup kafanı dağıtıyorlar.. veya arka fonda müzik çalıyor:))

ne şekilde olursa olsun sonuçta AMELİYAT oluyorsun.. ve işin gerçeği az veya çok mutlaka acın,ağrın oluyor.

Ve şuan siz bebek düşünme aşamasındasınız.

Doğumu düşünmek için çooookkk erken.

Hele bi hayırlısıyla hamile kal, sağ salim oluşsun büyüsün, doğum zamanı yaklaşınca konuşlaım bunları.:8::8::8:

tesekkurler cnm dogru soyluyosun ama panikten gebe kalmaktan bile kacıyorum....oof of neden rahat bir insan degilim bilmiyorum...bir epidural sezeryan ameliyatı ne kadar sürüyordur acaba?

tesekkurler cnm dogru soyluyosun ama panikten gebe kalmaktan bile kacıyorum....oof of neden rahat bir insan degilim bilmiyorum...bir epidural sezeryan ameliyatı ne kadar sürüyordur acaba?

Ameliyathaneye girmenle, işlemlerinin bitip senin odaya geçmen en fazla 45-50 dk sürer.
Ben spinal anesteziyle doğum yapmıştım.
sabah 10:00 da ameliyathaneye girmiştim. beni hazırlamaları, spinal iğnemin yapılması, vs.. 10:15 te bebeğim doğmuştu. 10:35 gibi işlemler bitmişti ve 10:45te odadaydım.

Ameliyathaneye girmenle, işlemlerinin bitip senin odaya geçmen en fazla 45-50 dk sürer.
Ben spinal anesteziyle doğum yapmıştım.
sabah 10:00 da ameliyathaneye girmiştim. beni hazırlamaları, spinal iğnemin yapılması, vs.. 10:15 te bebeğim doğmuştu. 10:35 gibi işlemler bitmişti ve 10:45te odadaydım.

waooow supermiş o esnada seni konusturuyorlar mı? esin de doguma gird mi? spinalin etkisi gecince agrıların oldu mu ve o esnada neler dusundun? ay cok soru sordum kusura bakma :1:

waooow supermiş o esnada seni konusturuyorlar mı? esin de doguma gird mi? spinalin etkisi gecince agrıların oldu mu ve o esnada neler dusundun? ay cok soru sordum kusura bakma :1:

devlet hastanesinde olduğu için eşim doğuma girmedi. şahsen bende istemezdim girmesini. beni kesip biçtiklerini görmesin daha iyi.

Ağrı konusunda ben sana iyi bi örnek değilim. Tabi herkes aynı olucak diye bişey yok. her bünye farklı.

Şimdiden sana kendimle ilgili bilgileri verirsem, sana haksızlık yapmış olurum..

Belki de bu düşüncelerine hiç gerek kalmıycak ve sen normal doğumla bebeğini dünyaya getireceksin.

devlet hastanesinde olduğu için eşim doğuma girmedi. şahsen bende istemezdim girmesini. beni kesip biçtiklerini görmesin daha iyi.

Ağrı konusunda ben sana iyi bi örnek değilim. Tabi herkes aynı olucak diye bişey yok. her bünye farklı.

Şimdiden sana kendimle ilgili bilgileri verirsem, sana haksızlık yapmış olurum..

Belki de bu düşüncelerine hiç gerek kalmıycak ve sen normal doğumla bebeğini dünyaya getireceksin.

sanırım ben anlayacagımı anladım cnm :)) ağrısız dogum olmuyor yani hayallerim suya dustu epiduralle hiç hissetmiosun sanıyordum...ancak o zaman dayanabilirdim uyanık kalmaya ...neyse ...dedigin gibi once Allahım insallah saglıklı bir hamilelik verir de o zaman dusunum bunları ...yine de cook tesekkurler cnm..Allah bebişine ve sana uzuuun ömürler versin :nazar: ....

Back
X