Epidural Sezeryan Hakkında Acil Yardımmmm

Ben_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
35
0
86
Adana
Kızlar pazartesi sezeryanla bebğim alınacak.genel anestesi mi yoksa epidural sezeryanmı karar veremedimmmm.bilgisi olan paylaşabilirmiiiii.epidural olsun istiyorum ama korkuyorumda ses falan duyar yada hissederim diye.birde genel anestesi sonrası daha çok agrı oluyomuş diyolar gerçekten öle mi acaba.lütfen bu konu hakkında bilgi istiyrummmm.şimdiden herkese teşekkürler

Ne güzel az kalmış kuzuna kavuşmaya ben genel anestezi ile sezaryen olmuştum mutlaka sancın yanma oluyor epidural hakkında tecrübem yok ama kuzuna sağlıckla kavuşta doğum şekli çok önemli değil ama yinede birşey hissetmemeyi tercih ederdim hayırlı doğumlar

teşekkür ederim gelincikkkk .az kaldı allahım herkesi sağsağlim kavuştursun bebişlerine ama .öle deme bence önemli şekilllll çünkü en kısa zamanda en iyi şekilde ilgilenmke gerek kuzumla.....

hayatımda epidural kadar kolay bir şey görmedim...iki buçuk ay önce doğum yaptım emin ol hiç bir şey duymuyorsun sadece bilincin yerinde ve bebeğini görebiliyorsun yanağın yanağına değiyor sıcaklığını hissediyosun...genel anestezide narkoz seni etkileyecek sersemliceksin bebeğine istediğin gibi ilgi gösteremeyeceksin.ben çok rahattım dilerim sende öyle atlatırsın allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah.

canım bende yaklaşık 5 ay önce epidural sezeryan oldum
narkozdan ve sonrasından korkuyordum
cok iyi bi yöntem ben memnun kaldım
hissetme bir iki elliyor bebegi içerden cıkarırken
bebegi gösteriyorlar zaten dikiş esnasında kısa bir süre uyutuluyosun
narkozdaki gibi uyanma faslı yaşamıyosun
odanda bebegini doya doya görebiliyosun
sormak istedigin bişey olursa yardımcı olurum

kızlar epidural doğum ücreti ne kadar verdiniz merak ettim. ben olsam ben de epidural olurdum herhalde, sonuçta bebişini görebileceksin, ayılma sersemliği olmayacak. ama şöyle bi durumda var, epiduralın felç bırakma riski de var :(

kesildiğini bilmek kötü yaaa..nasıl olucam bilmiyorum korkudan narkozsuz bayılıcam galiba

cnm bende spinal anestesi sezeryanla doğum yaptım....çok çok çok rahattım kesinlikle tavsiye ederim....narkoz almıyorsun ayılma derdin yok...bende dikişte yok prenses yaptı doktorum yapıştırma yani...
artık yara izimde kalmadı denecek kadar az....kesinlikle epidural seç derim...genele hiç yanaşma cnm...kesinlikle hissetmiyorsun...
ayrıca yok felç kalma yok bel ağrısı bunların hepsi kulaktan dolma...bende duymuştum bunları doktorum böyle bişeyin asla olmadığını böyle bir risk olsa kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceğini anlattı...
allah bir avazda kurtarsın cnm...epidural tercih et...rahatlığı göreceksin...başında hemşireler olacak zaten rahatlatacaklar seni konuşturacaklar...

ayrıca ben ssklıyım...özel hastanede doğum yaptım 260 lira ödedim...1gün yatıp çıktım...sağolsun çok ilgiiydi hemşireler falan...ne ağrım oldu ne bişeyim....gece hep iğne yaptılar ağrım sızım olmadı çok şükür...

kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için.Evet bencede eger yazdıklarınız gibi ise epidural sezeryanı seçmek mantıklı.Öpüyorum sizleri iyi akşamlar

off ben de sali gunu sezeryan olucam,epidural.
cok korkuyorum yaaaa eyvahedigeldismile
doktor da,her kes de epidurali taviye etti.genelde ayilma fasli var...burda yok.o bakimdan iyi bence.

ben meleğimi kaybettim çok korkuyodum doğumdan doğum anı gelince inanılmaz bişi rabbim bi cesaret nasip etti ve spinal sezeryan oldum tek bişi hissetmedim ve kızımı sadece doğumda görebildim ben doğduğu zaman o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım inanılmaz bişi gerçi uyuşma bitince amamdan emdiğim süt burnumdan geldi ama bebeğimi görmek için yine aynı şeyi yapardım kesinlikle epidural ol derim

ya arkadaşlar bişi sorcam epidral diyosunuzda bu belde vurulan bi iğne çok riskliymiş aslında bende hamişim ve normal doğum düşünüyorum. sizce riske atmaya değermi?acı çekmemek için belden iğne ne bilim bana matıklı gelmiyo.felç kalma riski oldukça yüksekmiş kızlar v-canınızı sıkmak istememm ama iyi düşünün...

epidural olmak için çok ii bir hastane ve anestezi uzmanı ile anlaşın kızlar risk var evet ama çok çok az bende epidural oldum ve çok rahattım gözüm akpalı bıraktım kendimi doktoruma çok güveniordum çünkü hiç bir ağrı sızı hissetmedim çok şükür kesicekler die beklerken bebeğimin ağlamasını duydum zaten bebek çıktıktan sonra hemen uyuşturuolar kısa bir anlık ozamanada dikişler falan bitmiş oluo zaten tavsiye ederim şuan sgklılar için epidural sezeryan fiyatı ortalama 750 lira falan ii düşünün 3-5 lira için kasaplara güvenmeyin

epidural olmak için çok ii bir hastane ve anestezi uzmanı ile anlaşın kızlar risk var evet ama çok çok az bende epidural oldum ve çok rahattım gözüm akpalı bıraktım kendimi doktoruma çok güveniordum çünkü hiç bir ağrı sızı hissetmedim çok şükür kesicekler die beklerken bebeğimin ağlamasını duydum zaten bebek çıktıktan sonra hemen uyuşturuolar kısa bir anlık ozamanada dikişler falan bitmiş oluo zaten tavsiye ederim şuan sgklılar için epidural sezeryan fiyatı ortalama 750 lira falan ii düşünün 3-5 lira için kasaplara güvenmeyin

ben g.o.paşa hastanesine gidiyorum benden normal 1.000 tl epidral normal 1.250 sezeryandanda 1.900 istediler.bunu içinde bebeği 1 sene özle sağlık sigortası yapıyorlar lohusa şerbeti oda ve kapı süslemesi kuaför makyaj bebek resimlerinin web de yayınlanması içinde.sizce pahalı değilmi ??

14 mayısta epidural sezaryen oldum,en taze tecrübe olarak söylüyorum ki,hiiç şüphe etmeden tavsiye ederim ama iki şartla;
doktoruna çok güveniyorsan ve anestezi uzmanın gerçekten uzmansa..
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

kızlar slm bende sezeryan olucam inşlh.ama karar veremedim devlet hastanelerindeki epidural sezeryanın fiyatı ne kadar peki bilginiz var ı sigorta hiç karşılamıyor mu ..

Back
X