- 8 Eylül 2018
- 362
- 407
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fato_happy
-
İnşallah benimde öyle olur yaa..çok istiyorum o anı görmeyi24gun önce epidural sezeryan oldum, ne belim ne başım ağrıdı, sadece ilk gün rahimin küçülmesinden dolayı ağrılarım ve ayağa kalkarken karın bölgem ağrıdı. Bence genel daha korkunc bisey tamamen uyusuyosun hiç biseyden haberin yok bebegi göremiyosun o anların tadı bambaşka
ben oldum 2017'de. genel olarak uyumadığınız için bebeğinizin doğum anını görebiliyorsunuz. ayrıca bacaklarınız hemen açılmadığı için çok ağrılı olan ilk saatleri atlatabiliyorsunuz sonra yavaş yavaş ağrınız artınca hemşire size ağrı kesici veriyor. genel anastezinin sersemliği olmuyor. iğne zor bir şey değil bir kan aldırmak kadar hissediliyor. zaten o kadar heyecanlı bir süreç ki pek birşey hissetmiyorsunuz. ameliyathaneye götürüldüm. masaya oturdum doktor omuzlarını kamburlaştır dedi yani öne doğru eğil. sonra bir kan aldırma kadar bir his o kadar. sonra yatırdılar. temizlerlerken hissettim. ben hissediyorum acımaz değil mi dedim. hayır asla acımayacak dediler. öylede oldu zaten. sonra bebek 10 dakika içinde doğuyor size gösteriyorlar sonra midem bulanıyor dedim seruma bir ilaç verdiler geçti. sonra sanırım bir süre uyumuşum. kendi doktorum gitmişti başka bir doktor dikişlerimi atıyordu. sanırım estetik dikiş için. işlem bitti. hatta gülüştük ameliyatta bebeğimi sakın benden önce kimseye göstermeyin diye. sonra bebeğimle yanyana asansöre binip odamıza çıktık. ayaklarım ilk 3-4 saat uyuşuk hiç bir şey hissetmedim. sonra yavaşça açılmaya başladı. hemşireye söyledim hhemen ağrı kesicimi yaptılar. ne bel ağrım ne baş ağrım oldu. sanırım ameliyattan 6-7 saat sonraydı. ne kadar erken kalkarsan o kadar kolay atlatırsın dediler ve ayağa kalktım yardımlarla ilk yürüyüşüm kapıya kadardı. ilk ayağa kalkmak zor başı dönüyor insanın ama abartılacak bir durum değil. sonra gece koridorda yürüdüm. ertesi gün benim isteğimle taburcu oldum. 1. hafta sonra evimi kendim süpürüyordum korkmayın ben tavsiye ederim. hamileyken hep süreç nasıl oluyor diye merak ediyordum mümkün mertebe yazmaya çalıştım. kolay bir doğum dilerim
Çok teşekkür ederim her ayrıntıyı aktarmışsınız çok sağolun güzel dilekleriniz içinben oldum 2017'de. genel olarak uyumadığınız için bebeğinizin doğum anını görebiliyorsunuz. ayrıca bacaklarınız hemen açılmadığı için çok ağrılı olan ilk saatleri atlatabiliyorsunuz sonra yavaş yavaş ağrınız artınca hemşire size ağrı kesici veriyor. genel anastezinin sersemliği olmuyor. iğne zor bir şey değil bir kan aldırmak kadar hissediliyor. zaten o kadar heyecanlı bir süreç ki pek birşey hissetmiyorsunuz. ameliyathaneye götürüldüm. masaya oturdum doktor omuzlarını kamburlaştır dedi yani öne doğru eğil. sonra bir kan aldırma kadar bir his o kadar. sonra yatırdılar. temizlerlerken hissettim. ben hissediyorum acımaz değil mi dedim. hayır asla acımayacak dediler. öylede oldu zaten. sonra bebek 10 dakika içinde doğuyor size gösteriyorlar sonra midem bulanıyor dedim seruma bir ilaç verdiler geçti. sonra sanırım bir süre uyumuşum. kendi doktorum gitmişti başka bir doktor dikişlerimi atıyordu. sanırım estetik dikiş için. işlem bitti. hatta gülüştük ameliyatta bebeğimi sakın benden önce kimseye göstermeyin diye. sonra bebeğimle yanyana asansöre binip odamıza çıktık. ayaklarım ilk 3-4 saat uyuşuk hiç bir şey hissetmedim. sonra yavaşça açılmaya başladı. hemşireye söyledim hhemen ağrı kesicimi yaptılar. ne bel ağrım ne baş ağrım oldu. sanırım ameliyattan 6-7 saat sonraydı. ne kadar erken kalkarsan o kadar kolay atlatırsın dediler ve ayağa kalktım yardımlarla ilk yürüyüşüm kapıya kadardı. ilk ayağa kalkmak zor başı dönüyor insanın ama abartılacak bir durum değil. sonra gece koridorda yürüdüm. ertesi gün benim isteğimle taburcu oldum. 1. hafta sonra evimi kendim süpürüyordum korkmayın ben tavsiye ederim. hamileyken hep süreç nasıl oluyor diye merak ediyordum mümkün mertebe yazmaya çalıştım. kolay bir doğum dilerim
bu arada hep korktuğum şey sonda ayaklarınız uyuşmayana kadar takmıyorlar. yani takıldığını hissetmiyorsunuz. çıkarması çok kolay. sonda varken gecelik kullanmak çok kolay. çıkınca pijama tavsiye ederim. yünlü bir çift çorap ayaklar çok üşüyor. birde süslü terlik yanına ayrıca wc ye girmek için normal terlik. o hasta bezlerine hiç ihtiyaç yok. öyle aman aman kanamam olmadı ped kullandım ben gece yoğun :)Çok teşekkür ederim her ayrıntıyı aktarmışsınız çok sağolun güzel dilekleriniz için
Benim doktorum ameliyat esnasında çok fazla mide. bulantısı yaşayan ve kusan sonrasında uyutulmak zorunda kalan çok hasta olduğunu söyledi ve sonrasında inanılmaz bı başağrısı yaşayan hastanede serum taktırmak zorunda kalanlar oluyormuş henüz emin değilim açıkçası kararsızımBen ocak 14 de doğum yaptım epidural anestezi istedim..nedeni ise o anı yaşamak eşimde girdi doktorum zaten tanıdıkdı
Hiç korkma benim 1 gram bile ağrım olmadı gerçi bu doktordan veya insandan insana değişir
Benim doktorum ameliyat esnasında çok fazla mide. bulantısı yaşayan ve kusan sonrasında uyutulmak zorunda kalan çok hasta olduğunu söyledi ve sonrasında inanılmaz bı başağrısı yaşayan hastanede serum taktırmak zorunda kalanlar oluyormuş henüz emin değilim açıkçası kararsızım
Benim doktorum ameliyat esnasında çok fazla mide. bulantısı yaşayan ve kusan sonrasında uyutulmak zorunda kalan çok hasta olduğunu söyledi ve sonrasında inanılmaz bı başağrısı yaşayan hastanede serum taktırmak zorunda kalanlar oluyormuş henüz emin değilim açıkçası kararsızım
Çok teşekkür ederim sağol cnmOlabilir tabiki kusanda oluyormuş bana bişey olmadı çok heyecan vericiydi o anı yaşamak sağ salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?