Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benden sana tavsiye genel anestezi çok kötü ben bi daha cesaret edemiyorum uyanır uyanmaz ağrılar çığlıklar ben 3 4 saat bağırdım epidural olanlar rahat diyorSpinal anestezi oldum ben.. İnan normal doğum gibi görüyorsun onun o ilk anlarını muhteşem bir şey. Evet sonrasında iğne yerinde ağrı olabiliyor ama ilk etapta olmuyor.. Çok rahat kesinlikle memnunum.. Büyük ihtimalle bu da o şekilde olacak.. Tam anestezi istiyorum ama korkuyorum daha önce anestezi aldım ben pek sevmedim![]()
Canım benden sana tavsiye genel anestezi çok kötü ben bi daha cesaret edemiyorum uyanır uyanmaz ağrılar çığlıklar ben 3 4 saat bağırdım epidural olanlar rahat diyor
Benimde 9 günüm var nasipse inşallah epidural + spinal anestezi uygulanacak çok kaygılıyım Allah yardımcımız olsun umarım kolay atlatırız.belden iğne vücuda girecek olan kateter fikri falan geriyor beni
Ya ben şunu merak ediyorum belden aşağı uyuşuk ağrı yok ameliyat sonrası hemen ağrılar başlıyor mu ağrılar dayanılmaz mi
Kizlar epidural sezeryanda sakinlestirici de yapiyorlar mi?
Malum ameliyathane ortami insan heyecanlanir tedirgin olur falan?
Genel anestezi de çok acı bir ağrıyla uyanıyorsun doğru. Ama spinal yada epidural aneztesi de öyle değil. Doğum da bir şey hissetmediğin gibi etkisi 4-5 saat sürdüğü için sonrasında da ağrı hissetmiyorsun. Zaten etkisi geçmeden de ağrı kesici iğneler yapılıyor.Ya ben şunu merak ediyorum belden aşağı uyuşuk ağrı yok ameliyat sonrası hemen ağrılar başlıyor mu ağrılar dayanılmaz mi
Şöyle söyleyeyim.. Ağrılar uyuşuk olduğundan anlamıyorsun zaten uyuşukluk hali 2 ila 4 saatte geçiyor o sürede ağrı kesici vuruyorlarve uyuşukluk geçinde şiddetli ağrı olmuyor. Sakinleştirici ypıyor olabilir anestezi doktoru. Sürekli seninle konuşup sakinleştiriyor doğum anında.. Bir yandan bebek doğarken bir yandan sohbet ediyorsun aslında. Damar yolun açık olduğundan serumun takılı ve içinde mutlaka bir ilaç vardır.. Benim midem bulanmıştı hemen anestezi doktoru bulantı ilacı verdi seruma.. Yani merak etme.. Bildiğin ameliyathane gibi değil doğumhane sonuçta. Benim odam bile soğuk değil ılıktı.. Ben 2. Yi normal yapamazsam yine aynı yöntemle sezaryen olacağım
Normal dogum yapamayacagim icin epidural sezeryan istiyorum ben de ama iste o konuda da korku ve kaygilarim var. Cok urkutucu geliyor. Hakkimda hayirlisi.
Anladım canım.. İnan korkmana gerek yok.. Rahat ol.. Ben 10. Günü bebeği de alıp alışverişe falan gittim.. Ayaklanmanda falan da sıkıntı yok.. 6 ay ağır kaldırmamaya dikkat et dikişler için o kadar.. Öyle çıldıracak gibi ağrı olmuyor.. Bebek çıktığı için boşluk gibi bi ağrı yani hepsi o.. Hayırlısı olsun canım.. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Ameliyat sonrasi hdmen baslamiyor . Cikinca hareket edemiyorsun ayaklarini oynatiyorsun sadece . Genel anestezide agri kesici vermiyorlar uyanincada agri ordada baslar sanirim. Cok kilo probleminiz yoksa daha kolay oluyor. Gaz sorunu olmamasi icin bol mobilize olmak gerekiyor.Ya ben şunu merak ediyorum belden aşağı uyuşuk ağrı yok ameliyat sonrası hemen ağrılar başlıyor mu ağrılar dayanılmaz mi