- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi primavera77
selam kızlar...2.gebeliğimi yaşıyorum 30+3 günlüğüm çok şükür sıkıntısız geldik.7 yaşında oğlum var..doğum korkum sebebiyle 7 yıl önce isteğe bağlı sezeryan olmuştum.genel anesteziyle..bu da yine sezeryan olucak.ancak bu kez genel anestezinin o sersemliğini,ayılmaya çalışıp kafanın kalkmadığı durumları tekrar yaşamak istemiyorum.ancakk epiduralin rahatlığını bilsem de ameliyatta ayık olma fikri ve yaşayacağım panik ataktan çokk ama çokk korkuyorumm...nasıl yapıcam bilmiyorumm...nolur epidural sezeryan olmuş arkadaşlar bu konuda fikir verir misiniz? acaba doğuma girmeden sakinleştirici yapılıyor mu? aksi durumda canlı canlı kesileceğini bilerek doğuma girmek tansiyon problemi ve fenalaşma hissiyatı vereceğinden bebeğimin ilk anlarını korku ve endişeyle geçirmekten korkuyorum.dr uma son derece güveniyorum.hastanem ona keza çook iyi bir hastane..zaten kombine epidural spinal anestezi uyguluyormuş dr um...neler hissederim?.ameliyathane öncesi sakinleştirici veriliyor mu? asla iğneden korkmuyorum.kesileceğimi bilmek mahfediyor benii...nolur cevap arkadaşlar...
(