Epidural sezeryan yapanlar

Eylul_su_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
8
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık ikinci çocuğuma hamileyim ilk kızım 10 yaşında dolayısıyla ikinci hamilelikte sanki hiç doğum yapmamışım gibi doğum korkularım var birici kızımda hiç böyle duygular yaşamamıştım. Zaman geçtikçe doğumla ilgili korkularım artıyor içim daralıyor boğulacak gibi oluyorum adeta.
İlk doğum sezeryan olduğu için bunuda aynı şekilde yapıcam fakat doktorum epidural sezeryan da yapabiliriz dedi fakat ona hiç cesaret edemedim aranızda bu yöntemle doğum yapmış olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Canım öncelikle Allah hayırlı doğumlar nasip etsin teyzemin kızı epidural sezeryanla dogum yapti oda ikinci bebegini bu sekilde kucağına aldi ve keşke ilki de boyle yapsaydim dedi sadece baş ağrısı ve ayak uyusmasi vardi o gün ayga kalkabildi... onu gordukten sonra sana tavsiye edebilirim cnm... :34:

Merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık ikinci çocuğuma hamileyim ilk kızım 10 yaşında dolayısıyla ikinci hamilelikte sanki hiç doğum yapmamışım gibi doğum korkularım var birici kızımda hiç böyle duygular yaşamamıştım. Zaman geçtikçe doğumla ilgili korkularım artıyor içim daralıyor boğulacak gibi oluyorum adeta.
İlk doğum sezeryan olduğu için bunuda aynı şekilde yapıcam fakat doktorum epidural sezeryan da yapabiliriz dedi fakat ona hiç cesaret edemedim aranızda bu yöntemle doğum yapmış olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

öncelikle hayırlı olsun.bende 10 haftalık hamileyim üç bucuk yasında bır oglum var.ilk dogumun benımde sezeryan ve ceremden duyduklarım ve doktor tavsiyesi uzerine epidural yaptırmaya karar verdim.

Canım öncelikle Allah hayırlı doğumlar nasip etsin teyzemin kızı epidural sezeryanla dogum yapti oda ikinci bebegini bu sekilde kucağına aldi ve keşke ilki de boyle yapsaydim dedi sadece baş ağrısı ve ayak uyusmasi vardi o gün ayga kalkabildi... onu gordukten sonra sana tavsiye edebilirim cnm... :34:

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim canım Böyle olumlu yorumlar duyunca rahatlıyorum a:40: çok umarım kaygılarımdan kurtulup bende karar verebilirim

öncelikle hayırlı olsun.bende 10 haftalık hamileyim üç bucuk yasında bır oglum var.ilk dogumun benımde sezeryan ve ceremden duyduklarım ve doktor tavsiyesi uzerine epidural yaptırmaya karar verdim.[/QUOTE

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım umarım bende en kısa zamanda senin gibi net bir karar verebilirim

Merhabalar. Ben 4 ay önce epidural sezaryen ile doğum yaptım. Şunu söyleyebilirim ki ne epidural iğne yapılırken ne de doğum esnasında hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Sonrasında gece kalkıp yürüttü hemşireler, çok aşırı bir sıkıntı yaşamadım.Sadece eve döndüğüm ilk gece ağrım vardı şiddetli, ama o kadarı da normal, neticede sezaryen de açık karın ameliyatı. Doğumdan 3 gün sonra merdiven inip çıkabiliyordum yavaş da olsa. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Merhabalar. Ben 4 ay önce epidural sezaryen ile doğum yaptım. Şunu söyleyebilirim ki ne epidural iğne yapılırken ne de doğum esnasında hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Sonrasında gece kalkıp yürüttü hemşireler, çok aşırı bir sıkıntı yaşamadım.Sadece eve döndüğüm ilk gece ağrım vardı şiddetli, ama o kadarı da normal, neticede sezaryen de açık karın ameliyatı. Doğumdan 3 gün sonra merdiven inip çıkabiliyordum yavaş da olsa. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Benimde en büyük kaygım epiduralde ya bir şey hissedersem bilgi için teşekkür ederim canım

Yaklaşık bir ay önce yakın bir arkadaşım epidural sezaryenle doğum yaptı.Doğumu anlatışı şöyleydi: "İğne yapılırken hiç hissetmedim bile.Epidurali verdiklerinde birden bacaklarımda bi soğukluk hissettim, sonra uyuştu hemen.Ameliyathanede ben doktora uyuşmadı galiba, acaba tam narkoz mu alsaydım, sanki hissediyorum gibi derken bebeğimi verdiler kucağıma."
Kendim daha doğum yapmadım ama anladığım kadarıyla dişçinin dudağını uyuşturması gibi bir his.Dokunduklarını hissediyorsun ama sıfır acıyla. Ben epidural normal istiyorum şartlar uygun olursa ama sezeryan olmak zorunda kalırsam da epidural yaptırırım sanırım çünkü bebeğimin doğum anını kesinlikle görmek istiyorum...

Back
X