epidural sezeryanda ek ücret alıyorlarmı???

keydiley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
670
3
66
İstanbul
kızlar ben geçen gün hastaneye bu konu hakkında görüşmeye gittim.normal sezeryana ayrı fiyat verdileri epidurale ek ücret talep ettiler.bunu hiç duymamıştım.bide bana ilk defa hastanelerinde böyle bir taleple karşılaştıklarını ve benim ilk epidural sezeryan olacağımı söylediler.normal doğumda kullanmışlar daha önce.bende bu nedenle şaşırdım ek ücret konusunda.sonuçta fark eden bişi yok.sadece ben uyanık olcam.epidural sezeryan olanlar lütfen yardım.

Canım ben de daha dün hastanedeydim ve ben de normal epidural için görüştüm.benim gittiğim hastanede 250 tl alıyrlar epidural için.bildiğim her yerde de böyle bir ilave ücret alınıyor

Canım ben de daha dün hastanedeydim ve ben de normal epidural için görüştüm.benim gittiğim hastanede 250 tl alıyrlar epidural için.bildiğim her yerde de böyle bir ilave ücret alınıyor

canım ben bu epidural konusunu bilmiyorum ama gittiğim hastaneyle konuştum normal de 500
sezeryan de 500 istiyorlarmış sence de çok değilmi normal bi fiyat sanıyordum ama senin fiyatı duyunca fazla gibi geldi
ben çok ısrarla normal doğum istiyorum
ama sezeryanla arasında hiç bi fiyat farkı yok bana çok saçma geldi

canım ben bu epidural konusunu bilmiyorum ama gittiğim hastaneyle konuştum normal de 500
sezeryan de 500 istiyorlarmış sence de çok değilmi normal bi fiyat sanıyordum ama senin fiyatı duyunca fazla gibi geldi
ben çok ısrarla normal doğum istiyorum
ama sezeryanla arasında hiç bi fiyat farkı yok bana çok saçma geldi

özeldede olsa normal doğumlar ücretsiz oluyor diye biliyorum.benim gittiğim 2 hastanedede öle.

2 yıl önce doğum yaptım.İstanbul da Ümraniye Hospitalium (Çamlıca şb) de 450 tl epidural ek ücreti aldılar.

kahramanmaraştayım ben:)) valla bugün normalde gittiğim hastaneyle görüştüm.250 lira epidural sezeryan dedi şok oldum:) ek ücret talep etmediler.normal doğum ücretsiz.ama normal epidurali bilmiyorum.başka bir hastaneye gitmiştim.380 normal sezeryan dedi epidural için +200 istedi.burası normal doğumdanda ücret alıyor.ben şuan sadece neden bu sorduğum hastane bukadar ucuz onun ikilemindeyim.

kahramanmaraştayım ben:)) valla bugün normalde gittiğim hastaneyle görüştüm.250 lira epidural sezeryan dedi şok oldum:) ek ücret talep etmediler.normal doğum ücretsiz.ama normal epidurali bilmiyorum.başka bir hastaneye gitmiştim.380 normal sezeryan dedi epidural için +200 istedi.burası normal doğumdanda ücret alıyor.ben şuan sadece neden bu sorduğum hastane bukadar ucuz onun ikilemindeyim.

evet gerçekten canım çok ucuzmuş nasıl bi hastane acaba
normal doğumun ücretsiz olmasına da çok şaşırdım doğrusu
sen o hastanede mi muayene oluyorsun giriş ücretin ne kadar
mesela benim gittiğim doktorum 50tl giriş ücreti alıyor onun dışında yapılan en basitinden bir kan tahliline 30 tl verdim
yani bu rakamlara bakılırsa doğumun 500tl olması beni çok şaşırtmadı

3500 tl normal sezeryan ücrreti ödedim:(
gerçi acil bi durumdu ve o hastanedeki doktoru istedik oranın fiyatlarıda öyleymiş
daha önce gittiğim hastane 1350 demişti sezeryana epidurale 200-250 ek ücret dedi

hastane güzel.giriş ücreti 20 lira.testlere ayrı fiat alıyorlar tabi.ben bu hastaneye doktoru çok tavsiye ettikleri için başlamıştım.burda çok tanınan bir doktordu.şimdi bıraktı hastaneyi ama beniz az kaldığı için doğuma bırakamıyorum.özel muayenehanesine geçmiş.bende doktoru ırakmak zorunda kaldım.

ben mersinde yaşıyorum burada özel forum yaşam hastahanesine gidiyorum normal 200tl sezeryan 400tl epidural içinde artı 200 istiyorlarmış benim ilk doğumum bayıltarak sezeryan ben zaten öyle istiyorum kalp atışıma sahip çıkamam heyecanlanırım diye korkuyorum takip ettiğim kadarıyla burada fiyatlar gayet makul geldi

2 yıl önce doğum yaptım.İstanbul da Ümraniye Hospitalium (Çamlıca şb) de 450 tl epidural ek ücreti aldılar.

bende Hospitalium çamlıca şubesinde normal epidural doğum düşünüyorum 37 haftalık hamileyim herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı benim kafam çok karışık cevap yazarsanız çok sevinirim

Back
X