Epiduralle Dogum Yapanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canm .. ama uyudm yazmssn sen ozamn sana bişiler vermişler yoksa nasl uyursn ki

Son mesajın üzerinden baya vakit geçmiş ama yinede yazmak istedim.Bu cuma hamileliğimin 20.haftası doluyor.Şimdiden doğum korkusundan uykularım kaçmaya başladı.Ara ara normal doğumdan korkmadığımda oluyor.Bir cesaret geliyor.Sonuçta bir sürü kadın normal doğum yapıyor,yapabiliyor diyorum kendime ama sonra doğum yapacağım anı düşünüyorum.Hayal ediyorum ve inceden başlıyorum korkmaya.Kasılmalar,yırtıklar,kesikler..Çok korkmaya başlıyorum bu defa.epiduralle doğum yapmaya karar verdim sanırım.ama bebeğime bir yan etkisi olursa diye korkuyorum.Epiduralle doğum normalden uzun sürüyor diye okumuştum.Bu durum bebeğe zarar verir mi?Ondan da korkuyorum işin aslı.bana bilgilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler..

Benim de 25.hafta bende şimdiden düşünmeye başladım.İlk sezeryan tabiki de diyordum ama şimdi şimdi kararım değişmeye başladı sanki normal doğurabilir mişim gibi geliyor.Etrafımda da birkaç arkadaşım yeni normal doğum yaptılar çakı gibiler maşallah.bebeklerde oldukça sağlıklı.Epidural olayını çok bilmiyorum işte.Beni bunda en çok korkutan şey.Bacakları belden aşağıyı hissetmeme durumu .Ben de panik atak var.Hissetmediğimde ne olur bilemiyorum.Eltim 2 yıl önce epiduralle sezeryan yapacaktı hem de çok ünlü bir hastanede anestezi uzamanı iğneyi 3 kere yapıp uyuşturmayı başaramamış en son genel anesteziye dönmüşler.Anestezi uzamanı çok önemli işini bilen biri olmalı.Sen de bildiklerini benimle paylaşırsan sevinirim.

Back
X