epiduralle nıormal doğurdum

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
muhtemel doğum tarihi 20 eylüldü 10 gün erken doğdu bebeişim..
cumartesi günü nişan glemişti ama kansızdı doktorm nişan demişti..sancın olursa gel dedi....ertesi sabah yani 09.09.2012 günü aşıtrı bel ağrısı çektim kopacak artzda dayanılmaz sabah altında 10 a kadar en son dayanamayıp doktora gitim yatırıdlar açıklığıma baktılar 1.5..202 gibi dediler ve biraz sancı çektim bir iki saat..sonra sunş sancı veridler o soncayıda çektim..sonra saat tam hatırlamyorum ama 4 gibide epidural ipğnesi yaptdıım ondan sonra ağrım olmadı ve normal doğurdum 4 santim açılınca..PİŞAMN DEĞİLİM TAVSİYE EDERİM

buna prenses dogumda diyorlar

inanilmaz guzel bir dogum sekli hem normal hem agri yok sizi yok
bende ilk bebegimi epiduralle dogurdumm
ekrandan izleyerek ikindim yoksa bisey hissetmiyorum
herkese tavsiye ederimtabii uzman isin ehli olacak
yoksa cok ciddi vakalara sebep olabiliyor bu epidural

muhtemel doğum tarihi 20 eylüldü 10 gün erken doğdu bebeişim..
cumartesi günü nişan glemişti ama kansızdı doktorm nişan demişti..sancın olursa gel dedi....ertesi sabah yani 09.09.2012 günü aşıtrı bel ağrısı çektim kopacak artzda dayanılmaz sabah altında 10 a kadar en son dayanamayıp doktora gitim yatırıdlar açıklığıma baktılar 1.5..202 gibi dediler ve biraz sancı çektim bir iki saat..sonra sunş sancı veridler o soncayıda çektim..sonra saat tam hatırlamyorum ama 4 gibide epidural ipğnesi yaptdıım ondan sonra ağrım olmadı ve normal doğurdum 4 santim açılınca..PİŞAMN DEĞİLİM TAVSİYE EDERİM

gözün aydın canım darısı bizim başımız inşşş

Merga cim epidural yapildiktan sonra bebegin cikis aninda aci duydunmu bazilari o anda ilaci kesiyorlar ve o en buyuk agriyi hissediyorsun diyorlar acaba seninki nasildi bize yardimci olurmusun deneyiminle

Sizin doktorunuz kimdi?

bende epiduralle doğum yaptım ama bütün sancıları çektim doğum anında kendim ıkındım doktor yönlendirmedi yani tam uyuşuk değildim ben ama benim baya zor oldu doğumum dikişlerim var doğum yapalı 50 gün oldu ama hala biraz ağrım var

bende erken doğum yaptım epidral normal doğum yaptım ben hiç sancı çekmedim çünkü ben farketmeden çatı muayenesine gittiğimde rahim 4 cm açıktı epdralede uygundu yattım sancım olmadığı için sunsancı verildi 5 6 yı bulduğunda epdrali yaptılar ben 8 cm le uzanmış dinleniyordum hatta uyku bastırıyordu yani 0 sancı hiç pişman değilim .yürümek istediğimde son kez kontrol ettiler 10 cm bulmuştu ayağa kalktığımda aşağıya doğru baskı hissettim.ve ıkındım ıkınma hissi kaybolmadı o baskıda olmasa zaten ıkınamazsın hiç pişman değilim .tavsiye ederim

Merga cim epidural yapildiktan sonra bebegin cikis aninda aci duydunmu bazilari o anda ilaci kesiyorlar ve o en buyuk agriyi hissediyorsun diyorlar acaba seninki nasildi bize yardimci olurmusun deneyiminle

hayır tatlım hiçççççç bişi hissetmedim hatta çooccuk çıktı ben hemen ayağa kalktım eeler dedi nere giidon sen daha dikiş atılacak güldüler..tavsiye ederim ne olursa osun sezeryandan iyi ..bu arada ben o rduluyum orduda yaptım doktorum sinan aktürk çok iyi bir doktordur

epidurali bende çok araştırdım.tıp literatüründe şu ana kadar epidural nedeni ile yaşanmış herhangibir sorun yokmuş.

bende epiduralli doğum yaptım bu arada belirtmek isterim..

Back
X