epiduralli normal doğum sonrasında neler yaşanıyor??

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar merhaba;

epiduralli normal doğum hakkında birçok şey okudum bu sitede. ama benim asıl öğrenmek istediğim doğum gerçekleşti, odanıza çıkarıldınız, cihaz belde nekadar daha duruyor? doğum sonrası acı hissediliyormu genital bölgede? yada dikiş acısını nezaman hissetmeye başlıyoruz? tuvalete otururken zorlanıyomuyuz? kısacası dikişlerle ilgili sıkıntılar nezaman başlıyor? yaşamış arkadaşlarım neler yaşadı nasıl üstesinden geldi paylaşırsa sevinirim.

yok galba paylaşmak isteyen.... konumumu görmediniz anlayamadım? kızlar yardım....

kızlar merhaba;

epiduralli normal doğum hakkında birçok şey okudum bu sitede. ama benim asıl öğrenmek istediğim doğum gerçekleşti, odanıza çıkarıldınız, cihaz belde nekadar daha duruyor? doğum sonrası acı hissediliyormu genital bölgede? yada dikiş acısını nezaman hissetmeye başlıyoruz? tuvalete otururken zorlanıyomuyuz? kısacası dikişlerle ilgili sıkıntılar nezaman başlıyor? yaşamış arkadaşlarım neler yaşadı nasıl üstesinden geldi paylaşırsa sevinirim.

ne cihazı canım bende cihaz yoktu bi iğne vurdular 2 saat içinde doğurdum.
doğum sonrası genital bölgemde hafifi bir uyusuşkluk vardı acı değil ama 3 4 gün içinde geçti. 1 tane dikişim vardı var mı yok mu hissetmedim. tuvalet sıkıntıs ilk bir hafat oldu oda ıkınmadan kortum onun dışında sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim canım. sezeryan olup kendini yıpratma. doğum yapalı 2 buçuk ay oldu 3 kilom kaldı göbek desen hiç yok sarmadığım halde.

Back
X