epilasyon aletim?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar pek dertten sayılmaz ama size sormak istedim.
benim bi epilasyon aletim var philips marka bikaç sene önce almıştım. ama başlık kısmının altında dönmeyi sağlayan çarktaki dişlerinde yamulma ve kırılma olmuştu. şimdi çalışırken çok gürültü çıkarıyor ve tüyleri almıyor.
ben bunu servise göndercektim ama çevreden bozulan epilasyon aletleri yapılmıyor bidaha falan diyenler oldu kaldı öyle durup duruyor. garantisi çoktan bitti. yenisini de almak istemiyorum çünkü sadece koltukaltım için kullanıcam. bunu yaparlar mı yaa sadece o çark değişicek. yaparlarsa nereye götürmem gerekiyor?

garantisi bittiyse servise götürsen ne kadar ücret alırlar bilmiyorum ama yapabileceklerini de zannetmiyorum pek. philips ürünlerini tamir eden bir yetkili elektronik eşya tamircisi bulursan götür, hani her yerde oluyor ya tamirciler, onlardan biri kabul eder herhalde. bir sor bakalım; ama 50-60 lira tamir ücreti isterlerse de at gitsin, daha geçen gün baktım teknosada 59 liraya epilatör vardı

garantisi bittiyse servise götürsen ne kadar ücret alırlar bilmiyorum ama yapabileceklerini de zannetmiyorum pek. philips ürünlerini tamir eden bir yetkili elektronik eşya tamircisi bulursan götür, hani her yerde oluyor ya tamirciler, onlardan biri kabul eder herhalde. bir sor bakalım; ama 50-60 lira tamir ücreti isterlerse de at gitsin, daha geçen gün baktım teknosada 59 liraya epilatör vardı

yoookk zaten okadar isterse gider alırım yenisini. basit bişi sonuçta (ufak plastik bi çark) diye ben 10 15 falan tutar diye düşündüm.

benimde bir derdim var epilasyonumla :2:şarj aletini bulamıyorum ve onsuzda tabiki çalşmıyor napabilirirm:36: felix markasıda:14:

Back
X