EPİLASYON İĞNELERİ
Epilasyon İğneleri - İzgin Kozmetik Cihazları
kızlar ben iğne satılan birkaç adres buldum.bi bakın isterseniz.
Bende tek iğneye 15 TL veriyodum, helal etm,iyorum hakkımı.
etme bencede insanlar işi ticarete dökmüşler iğneden para kazanmaya çalışıyorlar diğer yönden kaybediyorlar ordan iki kurus kazanıcaklar dimi yanı
sizin için demedim aysepilasyon ama gerçekten iğneyi 15 tl ye satıyorlar iğnenin fitatı o kadar asla değil iğne bedava verilse ne kaybederlerki epilasyonda uzun süren işlemlerde zaten onun parasını fazlasıyla çıkartıyorlar benim uzmanım iğneyi 5 tl ye veriyor müşrerisine bazen almıyor bile ücretini sonuçta iğne parasını almazsa çok seymı kaybeder hayır bu müşteriye jesttir bence küçük bir şey ama insanın hoşuna gidiyor bu tur küçük jestler iğneside kaliteli kalitesiz olduğunu sakın düşünmeyin karalanan siz değilsiniz burda bunu ticarete dökenler.
ayseepilasyon, sizle daha önce bu konu hakkında konuşmuştuk hatırlıyorum.
Ama ben gittiğim kadını tanıyorum, yanında çalışan kızları aylık 400 liraya çalıştıran, müşterisi yokken kombiyi kapatan, doğru dürüst yemek yedirmeyen ve bir tek iğnenin kırılmasında bile parasını çalışanından alan bir kadından bahsediyorum.Bu kadında iyi niyetarayamam.Bana 38 lira tutann hesabı düz 40 a indiren bir kadın !!!! Sizce bu karalama mı yoksa insanların mecburiyetini bulup haram kazanç mı? Ben hepsine güvenmiyorum maalesef, yinede diyorum helal etmiyorum hakkımı.Ben iki ayrı epilasyoncuya gittim o kız Ankaranın kirası pahalı olan bir yerinde işletiyor dükanını ama iğnesi 5 Lira, Dk ücreti 50 kuruş, ve gerçekten memnuniyete önem veriyo.Önemli olan sadece para değil insanın aptal yerine konması can sıkıcı olan.
ayseepilasyon, sizle daha önce bu konu hakkında konuşmuştuk hatırlıyorum.
Ama ben gittiğim kadını tanıyorum, yanında çalışan kızları aylık 400 liraya çalıştıran, müşterisi yokken kombiyi kapatan, doğru dürüst yemek yedirmeyen ve bir tek iğnenin kırılmasında bile parasını çalışanından alan bir kadından bahsediyorum.Bu kadında iyi niyetarayamam.Bana 38 lira tutann hesabı düz 40 a indiren bir kadın !!!! Sizce bu karalama mı yoksa insanların mecburiyetini bulup haram kazanç mı? Ben hepsine güvenmiyorum maalesef, yinede diyorum helal etmiyorum hakkımı.Ben iki ayrı epilasyoncuya gittim o kız Ankaranın kirası pahalı olan bir yerinde işletiyor dükanını ama iğnesi 5 Lira, Dk ücreti 50 kuruş, ve gerçekten memnuniyete önem veriyo.Önemli olan sadece para değil insanın aptal yerine konması can sıkıcı olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?