epilasyon sonrası...

kxixrxixktxixrnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
9
0
86
42
İstanbul
arkadaşlar merhaba, konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var... benim sorunum epilasyon sonrası vajinamın üst bölgesinde oluşan sivilcelenmeler, kıl dönmeleri, batıklar ve malesef iğne ve cımbızla temizleme sonrası oluşan deri kaybı... berbat durumdayım, gördükçe moralim bozuluyor kendimi çok kötü hissediyorum... resmen delik deşik oldu... ne yapabilirim? sizlerde de aynı sorun var mı? sizler vajina temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? aynı sorunu yaşayıp sonrasında çözüm bulup bu iğrençlikten kurtulanınız var mı aranızda? bana ne tavsiye edersiniz? lütfen yardım edin bana...

canım bende bütün vücut temizliğimi epilasyon aletiyle yapıyorum evet aynen senin dediğin gibi sivilcelenme ler oluyo ben birde temizkten sonra tüy azaltıcı krem kullanıyorum inan bana bu dert ağda yada epilasyon aletiyle temizlik yapan hemen hemen herkezin başında geçenlerde bana bir arkadaşım yüzüme peeling yapmam için biraz kil vermişti kıremle ve mısır unuyla karıştırıp yüzüme uyguladım çok hoşuma gitti bende birkerede oraya :utangac: deneyim dedim ve yaptım üçgün yaptım okadar farkettiki aynı yüze uygulandığı gibi ama içine mısır unu katma kil ve nemlendirici bir krem karıştır ve onunla ov bende faretti ama ben artık bu tüylerden tamamen kurtulmak istiyorum şimi bunun için hergün tüy azaltıcı krem sürüyorum bakalım a.s.

tüy azaltıcıya pek gereksinim duymuyorum ben çünkü çok yoğun tüy problemim yok benim, çok az var zaten... bu yüzden epilatör kullanıyorum daha çabuk bittiği için... kuaförde ağda işi yapan bi bayana sormuştum bana bi süre traş bıçağı kullan demişti ama ben eşimden çekiniyorum kendimi yeterince temizlenmemiş gibi hissediyorum... traş bıçağı kullansam hatta bi sürede nadasa bıraksam uzatsam yani tüylerimi acaba düzelir mi?

arkadaşlar bu sirli ağda bantlarını biliyorsunuz çok kullanışlı hem tüyleri azaltıyor hemde kıl dönmesi falan engelliyor. 10 ytl sadece özel bölgelerinize yapsanız yeter çok rahat 5 dkda pırıl pırıl.

arkadaşlar merhaba, konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama fikirlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var... benim sorunum epilasyon sonrası vajinamın üst bölgesinde oluşan sivilcelenmeler, kıl dönmeleri, batıklar ve malesef iğne ve cımbızla temizleme sonrası oluşan deri kaybı... berbat durumdayım, gördükçe moralim bozuluyor kendimi çok kötü hissediyorum... resmen delik deşik oldu... ne yapabilirim? sizlerde de aynı sorun var mı? sizler vajina temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? aynı sorunu yaşayıp sonrasında çözüm bulup bu iğrençlikten kurtulanınız var mı aranızda? bana ne tavsiye edersiniz? lütfen yardım edin bana...

Canım epilasyondan sonra sürülen kremler var hem hijyen tutuyor hem feraklıkveriyor onlardan almanı tavsiye ederim...

benimde tüy problemim var canım....
ben hem sir agda kullanıyom hemde makine ile alıyorum....
sivilce ve icerden büyüyen kıllar oluyo elbet
yapacak bişey yok canım her yolu denedim gene olusuyo bende
allah tan eşim tüylü ol hiç umursamıyo ve bana kızıyor dert etme diye....
hiç takmıyo umursamıyo ve bende biraz rahat oluyorum
yani kendinizi takmamaya yönlendirin o zaman o kadar gözünüze batmaz inanın....
ne kadar umursarsanız o kadar bunalıyorsunuz
bi de ben gündüz aynaya hiç bakmam o zaman daha da bunalıyom
güneşi hiç sevmem sanki belli oluyolar daha cok diye
yani hiç düşünmeyin inanın daha rahat olcaksınız

offff:bbo:

herkeste aynı dertler

bende iğneyle saldırıyorumjeyyar sonra yara oluyor tabi sırnaşık şeyama bende çok olmuyor 1 yada 2 tane oluyor,

ağda yaptıktan tan sonra sir ağda losyonu varya ondan sür bolca 30dk sonra banyoya gir veya ılık suyla yıka sir ağda kullanmıyorsan bile onu sür hem orası yumuşacık oluyor hem rahatlıyor ok:içelim:

canım ağdadan veya epilatorden sonra, vucut için özel pudralar var ya 'orfilame' mesela çok güsel. onlardan kullan. hem bölgenin tahriş olmasını engelliyor, terleyip bakteri oluşturmasını önlüyor. böylece sivilce de azalıyor. bölgenin kuru tutulması önemli. kremleri ben pek tavsiye etmiyorum alerji yapabilir zaten hassas ki sivlceleri çoğaltabilir. pudra hem, estetik için önemli, bölgenin renginin bozulmasnı da engeller. (zamanla ağda koyultuyor ya cildi) ben bunu tavsiye ederim canım. koltuk altına da kullanabilirsin.

nisancım vajinal bölgeye pudra kesinlikle kullanılmaz,:1no2:
çünkü vajina kurulanmalı fakat kendi nem dengesini korunmalı ,
pudra nem dengesini bozar ve toz olguğu için vajinanın kendi öz ıslaklığında çamurlaşır

sakınnn pudra ,sabun,sprey ,vainal içi duş sakınnn:1no2:

sir ağda temizleme yağı sürün ama iç kısma gelmesin 30dk sonra yıkayın

Benim annemde yüzündeki kılların hepsini epilasyonla aldı tabiki hepsinin bitmesi düzenli gitmesine rağmen 4 senesini aldı onunda yüzü delik deşikti ama bu bi müddet sonra düzeliyo annemin şimdiki yüzü bebek gibi o delik deşik hali gitti bebek gibi bi yüz geldi..Seninkide belki bi müddet sonra düzelir.Geçmiş olsun....

canım ben vajinanın içi için demiyorum zaten üst kısmı için. üst pubik bölgenin tuylerinin alımından sonra. herhalde herkes biliyordur vajinanın içine sabun vs kullanmayacağını. fakat jinekologlar günlük temizleme jellerini (bitkisel) öneriyorlar az bir miktar sabahları. mantarı önlüyor.

Back
X