Epilasyon sorunum :-( Yüzümdeki tüyleri aldırmak istiyorum ama nasıl?Yardım lütfen )

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
2-3 aydır epilasyon yaptırıyordum ama maleesef şu an 1 aydır tatildeyim ve benim yüz bölgemde ki kaş aramda ve dudaklarımın üstündeki tüyler çıkıverdi.Maleesef 1 ay daha burdayım ve benim yüzümü aldırmam gerek.Bana yardım edin.Evde yüzümü nasıl alabilirim?Iple kolay bir şekilde nasıl alabilirim?Nasıl alıyorsunuz anlatabilirmisiniz?Iple değilse peki tüyleri almanın başka bir çözümü varmıdır?

Son düzenleme:
Ya yada iple yapabilirim ama iple yapmanın bir kolay yolu varmıdır?Bana da anlatırmısınız nasıl yaptığınızı?

Epilasyon dediğin nedir canım ? Lazer mi,iğneli epilasyon mu ? bu tarz bir epilasyon yaptırdığın zaman tüylerini tekrar ip ağda vs aldırdığın zaman epilasyon işlemini de yakmış olursun yani hiç gitmemiş gibi en başa dönersin olan da zamanına ve parana olur.. o yüzden aldırma. epilasyonuna tüylerin bitene kadar devam etmen lazım malesef.. epilasyona devam etmeyeceğim diyorsan da ip falan vurma yüzüne çoğaltırsın.. sir ağda ile al ya da aldır

Son düzenleme:
2-3 aydır epilasyon yaptırıyordum ama maleesef şu an 1 aydır tatildeyim ve benim yüz bölgemde ki kaş aramda ve dudaklarımın üstündeki tüyler çıkıverdi.Maleesef 1 ay daha burdayım ve benim yüzümü aldırmam gerek.Bana yardım edin.Evde yüzümü nasıl alabilirim?Iple kolay bir şekilde nasıl alabilirim?Nasıl alıyorsunuz anlatabilirmisiniz?Iple değilse peki tüyleri almanın başka bir çözümü varmıdır?

Benim de boyun bölgemde bi kaç tane tek tük kılllar vardı lazer epilasyon yaptırırken onlara da atış yaptırdım azalıcağına daha cok coğaldı :(

Uzun bir ipi başının arkasından geçir hani örgü falan örerken yapılır ya o iki ucu birbirine dola tekini alttan tekini üstten ileri geri yap .s
Pek anlatamadım sanırım ama .

Benim de boyun bölgemde bi kaç tane tek tük kılllar vardı lazer epilasyon yaptırırken onlara da atış yaptırdım azalıcağına daha cok coğaldı :(

lazer epilasyonun soyle bir durumu var egerki bir iki tane kıl var ve o bolgeye atis yaptirirsaniz etrafindaki ayva tuyleride sertlestiriyor sizinki bu yuzden cogalmis igneli epilasyona gitmelisiniz lazer epilasyon genis ve kil yogunlugu fazla bolgeler icin daha uygun.. konu sahibi arkadasim epilasyondan vazgectim diyorsan iple cımbızla yada agdayla alabilirsin unutmaki kıl kokleri tamamen yokolmadan bu gibi seylerle alirsan epiladyonun hicbir faydasi kalmaz

Back
X