epilepsi şüphesi yaşayan anneler

cerenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
56
2
36
Elazığ
kızım 6 aylık 3 4 sefer aşırı halsizlik yaşadık ellerini kollarını aniden hareket ettiremeyip halsiz düşüyo sanki epilepsiden şüpelenip eeg çektirdik sonuç temiz çıktı sizce nekadar güvenli bilgisi olan varmı yada çocugu bu sıkıntıyı yaşayan anneler varmı yardım bekliyorum sıcaktan olabilirmi sizce

ister istemez kaygılanman cok dogal sen tedbırını al arkadsım bır sey cıkmasada ıcın rahat olsun
yeterkı guvenlır ısının ehlı bır doktor karsına cıksın bu teshıste doktor cok onemlı cunku
grıp degılkı ılacı al gecsın
bende cok arastıırdım doktor sadece supheyle gıttık ama bır seylerın yolunda gıtmedıgını anlamıstım keske ben yanılmıs olsyadım
epılepsının cok cesıdı var ben taakı bu hastaklıgı bılemden once sadece bayılan agzından kopuk gelen ınsan fıguru kalmıs hayalımde
ama o kadar cesıdı varkı yeterkı anne babalar bılınclı olsun benım oglumda 21 aylık 19.5 aylıkken teshısımız konuldu

çok geçmiş olsun canım bende öyle düşünüyodum agzında köpük falan gelir diye evet çok çeşidi varmış çok zor bi rahatsızlık sen nasıl fark ettin ailede başka epilepsi olan varmı bebegin halsizmi düşüyodu benimki su attınca elini kolunu hareket ettirebiliyo fikirlerine ihtiyacım var şimdide teşekkürler

geçmiş olsun canım benim bebeğimde epilepsi ama benim bildiğim halsiz olmazlar böyle gözleri felan dönüyor ellri dönüyor bizimkininde eegsi temiz çıktı ama ilaç kullanıyoruz yinede

ailemizde her iki tarafında epilepsi yok ama kim bilebilirki 7 ceddını
halsızlık yapmaz zaten aslında bızımkı
tamamen benım dıkkatım sonucu ortaya cıktı yerlı yersız ırkılmelrı vardı korkuyor sandık once
kendımı bıle sucladım acaba bzımı yaptık ne yaptıkta cocuk korkar oldu dıye
sonra ıntrnt arastırdım epılesının bır cesıdı oldunu okudum
sonra dotorumuzla mail atmıstım dah hıc möuayneye gıtmeden vıdeo ıstedı o anın vıdeosu
cektık ve gıttık
daha hıc bır sey yapmadan o an teshısı koydu 1 kereden fazla bır sey tekraralarsa o nobettır dedı bıze ne 2 sı 20-30 kere yapıyordu yavrum
mr cekıldı dogustan damar genıslemsı varmıs sonra eeg cekıldı 2 kere 2 sıde bozuk cıktı
buyuk ıhtımalle damar genıslemsı tetılıyor dedı bıze

ve bıızmkı dırenclı epılepsı 2 ay olacak ılacı ıcelı hala ırkılıyor azaldı sayı olarak ama tamamen bıtmedı doktorumuz sabır dıyor
gunde 5 doz ılac verıyorum
cok uzuldum cok agladım
ama sunu anladımkı dovunme zamanı degıl ona yardım etme zamanı uzulmeyın bebek olmalrı muthıs artıymıs beyın kendını yenıledıgı ıcın
allah beterınden korusun gececek ınsallah allahın ıznıyle
goren bırısı bır rahatsızlıgı oldugunu far etmıyor bıle anca yakından bakan anlıyor.

geçmiş olsun canım benim bebegimde bazen haftada 1 gün içerisinde 3kere falan halsiz düşüyo eli kolu hareketsiz kalıyo ama kafasıyla beni takip edebiliyo su falan atınca irkliyo sonra kendine geliyo ankara da prof.ayşe serdarogluna götürdük sinirsel olabilecegini epilepsi en son ihtimal oldugunu küçük olmasa bilerek yapabilcegini söyledi bize zamanla geçer belki dedi kalpten bile şüpelenip kontorollerini istedi hepsi temiz çıktı ama işte annelik sanırım içim hala rahat deil
dua ediyorum herkesin çocuguna saglık versin içindede bizim yavrularımıza allahım fikrlerniz için tsk ederim allaha yavrularınıza saglık versin inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…