Geçmiş olsun benim de tanıdığım epilepsi,hastası bayanlar var onlarda doğum yaptı ne bebeklerinde nede kendilerinde hiçbir hastalık yada sakatlık durumu olmadı.
Bebiş 3 aylık ben 24 yaşında. Teşekkür ederim canım tıbbi gebelik kitabından yazıyorum saralıların yüzde90 sağlıklı bebeğe sahip olma şansları vardır. Sakat bebek nedeni ise genelde gebelikte kullanılan nöbeti önleyen ilaçlara da bağlanabiliyor saraya da.
Zor bi karar birkaç doktorla görüş. Senin için hayırlısı olsun vereceğin karar
Hamilelikte Ms yavaş seyreden bi hastalık bebek koruyormuş çünkü. Ama benimde lohusalıkta yüksek ihtimal atak bekleniyor. Hamilelik nasıl denildin sonradan gördüm de😊
Hamilelikte Ms yavaş seyreden bi hastalık bebek koruyormuş çünkü. Ama benimde lohusalıkta yüksek ihtimal atak bekleniyor. Hamilelik nasıl denildin sonradan gördüm de😊
Ederim tabi ki Rabbim yardımcın olsun. Bu da bizim imtihanımız heralde ne yapalım Allah tan gelene başımız üstüne Allah kulların vereceği dertten korusun
benim bir tanıdığım sara hastası
4.doğumunu yaptı geçen gün
ilaçlarını aldığın sürece bişey olmaz tatlım
ins. canim benim dualarinizi bekliuorum.
benimde iyi gecer umarim
arkadaslar epilepsi olup dogum yapan ya da gebelik dusunen var mi? gebelik dusunuyorum ama cok endiseliyim.yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?