epilepsi ve gebelik

gumus3407

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
28
1
6
İstanbul
arkadaslar epilepsi olup dogum yapan ya da gebelik dusunen var mi? gebelik dusunuyorum ama cok endiseliyim.yorumlarinizi bekliyorum

Kadın ğum uzmanı ve psikyatırla görüştün mü canım ne diyorlar?
benim tanıdım doğum yaptığında epilepsi hastası bir kadında vardı o doğum yaptı tek aklımda kalan bu....

Geçmiş olsun ben de Ms hastasıyım ve gebeyim. Epilepsiyi tam bilmiyorum ama gebelik düşüncen varsa nöroloji doktorunla konuş durumuna göre öneride bulunur. Gebe kalınca da sıkı gözetimde olmalısın ilaç kullanımı vs. bakımından

bitane norolojiyle gorustum ama pek icime su serpmedi.kadin dogumla gorustum oda dedi ki kactane epilepsi hastasi dogum yapti problem etme kendine diyor.ama gebelikte nobet gecirirsem bebge zarar gelir diye birde sakat dogarsa diye cok korkuyorum.epilepsili annelerde bu oran yuksek.tekrar baska bi norolojiye gidicem o ne dicek bilmiyorum.suan folik asit iciyorum 2aydir.dua edin bana kizlar ne olur

Geçmiş olsun benim de tanıdığım epilepsi,hastası bayanlar var onlarda doğum yaptı ne bebeklerinde nede kendilerinde hiçbir hastalık yada sakatlık durumu olmadı.

Bebiş 3 aylık ben 24 yaşında. Teşekkür ederim canım tıbbi gebelik kitabından yazıyorum saralıların yüzde90 sağlıklı bebeğe sahip olma şansları vardır. Sakat bebek nedeni ise genelde gebelikte kullanılan nöbeti önleyen ilaçlara da bağlanabiliyor saraya da.
Zor bi karar birkaç doktorla görüş. Senin için hayırlısı olsun vereceğin karar

Hamilelikte Ms yavaş seyreden bi hastalık bebek koruyormuş çünkü. Ama benimde lohusalıkta yüksek ihtimal atak bekleniyor. Hamilelik nasıl denildin sonradan gördüm de😊

cok sevindim senin adina canim ins. darisi saglikli bir sekilde benim basima artik.gencecik yaslarda hastalik buldu bizi bnde 25 yasindayim.cocugum olmasini o kadar cok istiyorum ki anlatamm.rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar versin.hamilelerin duasi kabul olurmus.benim icinde et nolursun

Ederim tabi ki Rabbim yardımcın olsun. Bu da bizim imtihanımız heralde ne yapalım Allah tan gelene başımız üstüne Allah kulların vereceği dertten korusun

Hamilelikte Ms yavaş seyreden bi hastalık bebek koruyormuş çünkü. Ama benimde lohusalıkta yüksek ihtimal atak bekleniyor. Hamilelik nasıl denildin sonradan gördüm de😊

hamilelikte olmasinda Allah korusun bebek karninda.lohusalikta senin yaninda birileri olur zaten.bunlari dusunup stres yapma kendine.ins birsey olmaz

benim bir tanıdığım sara hastası
4.doğumunu yaptı geçen gün
ilaçlarını aldığın sürece bişey olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…