Çocuk Hastalıkları epilepsi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

es_serra16

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
5
0
16
Ankara
arkadaşlar kızım 26 aylık.yaklaşık 1 aydır gözlerini yukarıya kaydırıp titriyordu hafif.biz önce şımarıklığından yapıyor sandık.fakat en son bugün oyun oybarken bir anda gözlerini havaya dikti yani kaydırdı ve sonra bir titremeyle bitirdi aradan 3-5 snye geçti benimde elimde tlf vardı hemen videoya aldım doktora gittik ambans epilepsi olabilir dedi.çok üzgünüm kahroluyorum.hep gözüm kızımın üzerinde nöroloji doktoruna götürün dedi eeg çekilsin dedi.aranızda buna benzer birşey yaşayan azda olsa fikri olan varsa rica ediyorum aman deyip geçmeyin duyacağım herşey bana ışık olacak.çok kötü durumdayım aklımdan o görüntüsü gitmiyor kızımın.dua edin lütfen...

Allah yardimciniz olsun.sonuc lar inşallah temiz çıkar.hergunmu oluyor bu titremeleri:26:dua edicem yavrunuza

Allah yardimciniz olsun.sonuc lar inşallah temiz çıkar.hergunmu oluyor bu titremeleri:26:dua edicem yavrunuza

Allah razı olsun ben ilk defa dün farkettim bundan 15 gün öncede annem farketmiş.kısmetse yarın nörolojiye gidicez.iyi düşünmek istiyorum.lütfen dua edin sizde önemli birşey çıkmasın.

İnşallah güzel bir haberle gelirsiniz
Rabbim tum yavrularimiza saglik sihat versin dualrimda kızınız

arkadaşlar kızım 26 aylık.yaklaşık 1 aydır gözlerini yukarıya kaydırıp titriyordu hafif.biz önce şımarıklığından yapıyor sandık.fakat en son bugün oyun oybarken bir anda gözlerini havaya dikti yani kaydırdı ve sonra bir titremeyle bitirdi aradan 3-5 snye geçti benimde elimde tlf vardı hemen videoya aldım doktora gittik ambans epilepsi olabilir dedi.çok üzgünüm kahroluyorum.hep gözüm kızımın üzerinde nöroloji doktoruna götürün dedi eeg çekilsin dedi.aranızda buna benzer birşey yaşayan azda olsa fikri olan varsa rica ediyorum aman deyip geçmeyin duyacağım herşey bana ışık olacak.çok kötü durumdayım aklımdan o görüntüsü gitmiyor kızımın.dua edin lütfen...

es_serra16 kızınıza tam olarak ne teşhisi konuldu aynı belirtiler 18 aylık oğlumdada var 1-2 sn kadar gözleri yukarıya kayıyor titreme olmuyor. eeg çekildi birşey çıkmadı 15 gün sonra tekrarlanacak nasıl bekleyeceğim o kadar bilemiyorum:(

İlaçlar verecekler. Düzenli kullanması gerekecek. Aksatmayacak. Nöbetler neye meyilliyse ona dikkat edin. Gözünüz üzerinde olsun. İleriki yaşlarında nöbet anını değil fakat titremelerini hisseder söyler. Dinlensin. Eşim uyumaya meyilli nöbet geçiriyor. Uyumazsa ve ilacını almazsa. 4 gün önce en son nöbetini geçirdi. Şimdi hastanede başındayım. Tek gözünün üstüne düştü kaybetme riski var. Bazı hastalıklar bebekken tedavi ediliyor. Benim eşimin nöbetleri ergenlik dönemlerinde olmuş. Ne olur teşhisi koydurup erken tedavi ettiri çocuklarınızı. Kızım var 7 aylık ona da genden gelir mi korkuyorum. Hamileliği var bu hastalığın :KK42::mad:

Kızımda biraz daha farklı bir durum var 4 aylıktan bu yana ayaklarını birbirine dolayap kendini sıkıyor hızlı hızlı nefes alıyor. Düzeltırsek veya kızarsak ağlıyor. Şuan 8 aylık ilk zamanlar günde belki 10-15 kere yapıyordu bunu son bir aydır neredeyse hiç yapmıyor dada günde 1 falan. 2 ay kadar önce EEG çekildi temiz çıktı bir ay sonra tekrar gelin dendi ikinci EEG sinde Epilepsi olabilir ilaç başlayalım dendi. Epilepsi atağı gibi değil neden o tanının konulduğunu anlamıyorum. Belki de bu ihtimali kabul etmek istemiyorumdur. Daha büyük bir hastanede Ank. Hacettepe gibi tekrar EEG çektirip kontrol yaptıracağım bu konuda uzman bir hastane veya doktor bileniniz var mı. Kızım için çok endişeliyim...

Back
X