- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
merhaba arkadaşlar,
öncelikle konum belki yanlış yerde, belki de açılması yanlış bir konu bunun için özür diliyorum.
çok çaresiz kaldım bu yüzden buraya yazıyorum.
benim 7 yaşında golden retriever cinsi dişi köpeğim epilepsi hastası.
LUMINALETTEN 15 MG bu ilacı kullanıyoruz. ağır krizler geçirdi adiyopatik epilepsi teşhisi konuldu. temmuz ayından itibaren ilaçla yaşıyor.
günde sabah 1 akşam 2 kullanıyordu. 1 ay boyunca kriz geçirmediğinden 1+1 e düşürülmüştü ilaç ama Fıstık geçen pazartesi gecesi 2 kriz geçirdi 5 saat arayla ve ilacı tekrar arttırıldı. çarşamba günü elimizdeki ilaç bitiyor.
ve son ki reçete sabah 1 akşam 1 diye verildiği için 6 günlük bir boşluk var. şimdi günde 3 hap içiyor 18 tane hapa ihtiyacımız var.
bu hap zaten 2 tl ama
yeşil reçeteli olduğundan alamıyoruz... ve yıllık rapor da çıkarılmadığından her 10 günde bir ilaç yazdırmakla uğraşıyoruz.
bu ilaç bebeklere verilendenmiş.
elinde olup kullanmayan varsa çok ihtiyacımız var bize gönderir misiniz?

Uploaded with ImageShack.us
Fıstık eğer ilaç içemezse kriz geçirecek
ve eczane yeşil reçeteli olduğundan kesinlikle ödünç hapta vermiyor

öncelikle konum belki yanlış yerde, belki de açılması yanlış bir konu bunun için özür diliyorum.
çok çaresiz kaldım bu yüzden buraya yazıyorum.
benim 7 yaşında golden retriever cinsi dişi köpeğim epilepsi hastası.
LUMINALETTEN 15 MG bu ilacı kullanıyoruz. ağır krizler geçirdi adiyopatik epilepsi teşhisi konuldu. temmuz ayından itibaren ilaçla yaşıyor.
günde sabah 1 akşam 2 kullanıyordu. 1 ay boyunca kriz geçirmediğinden 1+1 e düşürülmüştü ilaç ama Fıstık geçen pazartesi gecesi 2 kriz geçirdi 5 saat arayla ve ilacı tekrar arttırıldı. çarşamba günü elimizdeki ilaç bitiyor.
ve son ki reçete sabah 1 akşam 1 diye verildiği için 6 günlük bir boşluk var. şimdi günde 3 hap içiyor 18 tane hapa ihtiyacımız var.
bu hap zaten 2 tl ama

bu ilaç bebeklere verilendenmiş.
elinde olup kullanmayan varsa çok ihtiyacımız var bize gönderir misiniz?

Uploaded with ImageShack.us
Fıstık eğer ilaç içemezse kriz geçirecek