Kızlar 32 gün önce normal doğum yaptım epizyo uygulandı iç ve dış dikişlerim varmış dış dikişlerim düştü hiç görünmüyor kanamamda kalmadı dün de acaba vajinamda genişleme var mıdır diye kontrol etmek için sadece bir parmağımla çok afedersiniz içime itekledim yavaşça tam sokmadım ama sertte değildi ondan sonra parmağımı çektiğimde kanama olduğunu gördüm çok hafif leke şeklinde dünden beri sürekli leke leke kanamam oluyor ve vajinamın içi ağrıyor otururken rahat edemiyorum üstüne oturulmuyor acaba dikişimi mi patlattım ya ben :/
Hala dogusasiniz kanamanın ondan olabilir. Icerde biriken kanı çıkarmış olabilirsiniz. İçte ki dikisi patlatacak kadar soktuğunuzu sanmiyorsunuz. O halde sorun yok demektir. Sıcak su oturma banyosu yapıp orda ki zedelenmeyi indirebilirsiniz. Hem kan akışınız sıcak suyla daha çabuk iyileşir. Ben sezaryen oldum 46 gün oldu. Doktor özellikle dus başlığını sezaryen yerime günde 2 kez tutmami söylemişti. Yara iyileşmesini hızlandırıyor tavsiyedir
Hala dogusasiniz kanamanın ondan olabilir. Icerde biriken kanı çıkarmış olabilirsiniz. İçte ki dikisi patlatacak kadar soktuğunuzu sanmiyorsunuz. O halde sorun yok demektir. Sıcak su oturma banyosu yapıp orda ki zedelenmeyi indirebilirsiniz. Hem kan akışınız sıcak suyla daha çabuk iyileşir. Ben sezaryen oldum 46 gün oldu. Doktor özellikle dus başlığını sezaryen yerime günde 2 kez tutmami söylemişti. Yara iyileşmesini hızlandırıyor tavsiyedir
Allah allahh şaşırdım bana doktorum aksine kuru tut her zaman demiştii ve umarım dediğiniz gibidir tekrar dikiş atılmasından çatala çıkmaktan ws çok korkuyorum travma kaldı ya bu arada teşekkür ederim
Allah allahh şaşırdım bana doktorum aksine kuru tut her zaman demiştii ve umarım dediğiniz gibidir tekrar dikiş atılmasından çatala çıkmaktan ws çok korkuyorum travma kaldı ya bu arada teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. Tabiiki kuru tutulması gerek. Ama kan akışının hızlanması açısından oturma banyosunu tavsiye ediyor doktorlar. Günde 2 kez 15 dk ortalama 35-37 derece. Cok agriniz olursa onu da alıyor. Daha sonra kurulayıp kalkabilirsiniz. Bi de sürekli iç çamaşırı değiştirmelisiniz günde 3-4 kez. Ve ütuleyip oyle giyin. Doktora danisabilirsiniz. Gecmis olsun. Korkmayın. İlk zamanlar herkes öyle oluyor. Kolay değil dogum insandan insan oluyor