okulum RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 3.313 1.155 448 28 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okulum #1 kızlar böyle bir haber var bilgisi olan var mıdır? Türkiye Gazetesi Son düzenleme: 28 Aralık 2012
qizem7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 2.599 9 88 İstanbul 7 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okulum #2 bende duydum o haberı ama aradım sordum thy'na daha oyle bsy yok dedı.Hala daha askerler ucak paralarını verıyorlar yanı.Gercı bız verıcez dıyolar ama oda kımbılır ne zaman verırlır .. okulum .!.: kızlar böyle bir haber var bilgisi olan var mıdır? Türkiye Gazetesi Genişletmek için tıkla...
bende duydum o haberı ama aradım sordum thy'na daha oyle bsy yok dedı.Hala daha askerler ucak paralarını verıyorlar yanı.Gercı bız verıcez dıyolar ama oda kımbılır ne zaman verırlır .. okulum .!.: kızlar böyle bir haber var bilgisi olan var mıdır? Türkiye Gazetesi Genişletmek için tıkla...
okulum RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 3.313 1.155 448 7 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okulum #3 ARTIKK OKESİNLEŞTİİ ... benim askerim dedii uçakla gidecekmişiz dedii.. sonunda bi neze çare buldular diyeyimm..ellerine yüzlerine bulaştırmazlar inşALLAH..
ARTIKK OKESİNLEŞTİİ ... benim askerim dedii uçakla gidecekmişiz dedii.. sonunda bi neze çare buldular diyeyimm..ellerine yüzlerine bulaştırmazlar inşALLAH..