ERA testi

Ben transferden öncekı ayın reglın 21 cı gunde vurdum evde bır tane , regl oldum trsndfere hazırlıgına başladık ama reglım 3-4 gun gecıkdırdı , yumurtaları baskılasın transfer ayında yanı yunrutalama olması. Dıye doktor dedı
Anladim benim ise tamamen rahim sıfırlamak uyutmak amaçlıydi. Peki lucrin sonrasi endometrium kaç mm di hatırlıyor musun?

Anladim benim ise tamamen rahim sıfırlamak uyutmak amaçlıydi. Peki lucrin sonrasi endometrium kaç mm di hatırlıyor musun?
Yok canım hatırlamıyorum ben martın 3 vurdum lucrını , nisan 7 transfer oldum bende hiç endotmetrıum sorunu olmadı dıye hiç bir zaman ondan dolayı sormadım kaç ve demedılerde bana

Yok canım hatırlamıyorum ben martın 3 vurdum lucrını , nisan 7 transfer oldum bende hiç endotmetrıum sorunu olmadı dıye hiç bir zaman ondan dolayı sormadım kaç ve demedılerde bana
Peki teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Merhaba,
ayri ayri 3 tane saglikli embriyo transferim oldu fakat negatifle sonuclandi. direkt tutunmadilar :( doktorum tum tuslara basiyor suan cd56, histeroskopi vs herseye bakti. histeroskopide hafif kronik intihap cikti ama tutunmasina tam engel olmayalabilir dedi. bir de era testi onerdi ama karari bize birakti.

Aranizda era testi yaptiran/dusunen varsa hikayesini paylasabilir mi sakincasi yoksa?

Allah herkesin gonlundekini cok ugrastirmadan versin insallah
Merhaba era testini yaptırdınız mı? Banada doktorum önerdi yaptırdıysanız faydalı buldunuz mu?

Ben yaptırdım era testini kurtaj sonrasi ilk transferim negatif olunca endometriumun kabul günü saatinin değişme ihtimali oldugunu ve tekrar deneme yapmadan bu ihtimali kaldırmanın gerektigini anlatinca yaptırdık. Transfere hazırlanır gibi ilaclarınızı kullanıyorsunuz transfer olunması gereken günde endometriumdan örnek alınıp teste gönderiliyor ve 1 ay gibi bir sürede sonuç geliyor. Benim örnek alınan gün kabul günü değişmemiş olarak geldi sonucum. Sonraki transferim dé çift transfer oldu ancakbyine de tutmadı. Embrıyolarım hepsi pgt li 5a kaliteydi. Suan ise lucrin protokolü ile yeniden başladım.
Merhaba doktorum banada era testini önerdi ama araştırdığım kadarıyla çokda faydalı ve yeterli çalışmalar yok ticari kaygı ile başlatılmış bir proje. Yapmazsam aklımda soru işareti kalacak mı bilmiyorum negatifimde var. Rahimden biyopsi alınırken acı ve ağrınız oldu mu? Sizce yaptırmalımıyım faydalı buluyormusunuz?

Merhaba doktorum banada era testini önerdi ama araştırdığım kadarıyla çokda faydalı ve yeterli çalışmalar yok ticari kaygı ile başlatılmış bir proje. Yapmazsam aklımda soru işareti kalacak mı bilmiyorum negatifimde var. Rahimden biyopsi alınırken acı ve ağrınız oldu mu? Sizce yaptırmalımıyım faydalı buluyormusunuz?
Merhaba benim acı esigim yüksek olmasına rağmen canım yandi. Zaten bir işe de yaramadi. Birden fazla kez kurtaj olduysanız reseptivite de kayma olabiliyor diye yapıyorlar. Valla bir tanıdığım 5 kez kurtaj oldu kayma falan yaşamadı. Bülent tıraş bile gereksiz ve eski bir yöntem demişti. Para tuzağı. Insan denize düşünce sarılıyor iste maalesef. Hangi Dr istedi sizden?

Merhaba benim acı esigim yüksek olmasına rağmen canım yandi. Zaten bir işe de yaramadi. Birden fazla kez kurtaj olduysanız reseptivite de kayma olabiliyor diye yapıyorlar. Valla bir tanıdığım 5 kez kurtaj oldu kayma falan yaşamadı. Bülent tıraş bile gereksiz ve eski bir yöntem demişti. Para tuzağı. Insan denize düşünce sarılıyor iste maalesef. Hangi Dr istedi sizden?
Bende araştırdığım kadarıyla çokda gerekli bir test değilmiş. Kürtaj hiç olmadım ama sadece her şey iyi olmasına rağmen embriyo kaliteli olmasına rağmen tutunma olmayınca doktorum önerdi. Doktorum Prf. Meryem kürek eken. Çok da başarılı bir doktor seviyorum doktorumu sanırım en
son elimizde kalan yöntemleri deneyelim diye garanticilik yapıyor. İçimiz rahat etsin diye. Ama sıcak bakamadım era testine

Bende araştırdığım kadarıyla çokda gerekli bir test değilmiş. Kürtaj hiç olmadım ama sadece her şey iyi olmasına rağmen embriyo kaliteli olmasına rağmen tutunma olmayınca doktorum önerdi. Doktorum Prf. Meryem kürek eken. Çok da başarılı bir doktor seviyorum doktorumu sanırım en
son elimizde kalan yöntemleri deneyelim diye garanticilik yapıyor. İçimiz rahat etsin diye. Ama sıcak bakamadım era testine
Yani şimdi yapmazsan hep aklında kalacak. Baya da maliyetli bir işlem. Ben bir faydasını görmedim şahsen insallah gerek kalmadan mutlu haberi alirsin🙏

Back
X