erasmus için sağlık sigortası şirketi arıyorum

uhtceare

the broken ones are the more evolved.
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
117
81
18
24
Merhaba, bahar dönemi için erasmus kapsamında Slovenya'ya gideceğim ve burası schengen bölgesi olduğundan gitmeden önce Türkiye sınırları içerisinde en az 30.000 avro teminatlı mecburi seyahat sağlık sigortası yaptırmam gerekiyor. Daha önce erasmus deneyimi olanlar bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim.

bu sigorta için Erasmus deneyimi olması gerekmiyor tavsiye vereceklerin. zira bu sigorta türü her Schengen başvurusu yapacak kişiden istenir.
Quick Sigorta, sorduğunuz sigorta türünü en ucuza yapan şirkettir. bunun dışında hemen hemen her sigorta şirketi sigortayı yapmaktadır.

Merhaba, bahar dönemi için erasmus kapsamında Slovenya'ya gideceğim ve burası schengen bölgesi olduğundan gitmeden önce Türkiye sınırları içerisinde en az 30.000 avro teminatlı mecburi seyahat sağlık sigortası yaptırmam gerekiyor. Daha önce erasmus deneyimi olanlar bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Sigortam.net uzerinden teklif alip en uygun olani sizin icin yaptirabilirsiniz

Benim zamanımda vfs nin anlaşmalı olduğu sigorta şirketleri olması gerekiyordu iki kere gittim ikisindede allianz dan yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Önce fiyat alın bir kaç yerden vfsyi de arayabilirseniz daha iyi olur

Back
X