Ercan Cihandide Kulak Estetiği Fiyatı

280415

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
277
20
118
Arkadaşlar bu doktorun güncel fiyatını bilen var mı? Telefonda sordum, söyleyemeyiz gelin görüşelim dediler. Ama ben şehir dışındayım, fahiş bi fiyat duyacaksam boşboşuna gitmek istemem.

5 bin tl. Öğrenci falansanız 4500 diye biliyorum o civar yani

Arkadaşlar bu doktorun güncel fiyatını bilen var mı? Telefonda sordum, söyleyemeyiz gelin görüşelim dediler. Ama ben şehir dışındayım, fahiş bi fiyat duyacaksam boşboşuna gitmek istemem.
Birkaç ay önce görüştüm 5000 tl iple yapıyor klasik yöntem yapmıyormuş.iple yapılan estetiklerde açılma yaşayan çok kişi bildiğim için vazgeçtim.Klasik yöntemle yaptırdım

Birkaç ay önce görüştüm 5000 tl iple yapıyor klasik yöntem yapmıyormuş.iple yapılan estetiklerde açılma yaşayan çok kişi bildiğim için vazgeçtim.Klasik yöntemle yaptırdım
internette kendisinin ayrı bir yöntemi olduğu yazıyordu. dikişleri kıkırdaktan geçirmiyomuş, iyileşme çok daha hızlı oluyormuş, açılma riski olmuyormuş vs vs yani o ip yöntemi miymiş? hayal kırıklığınna uğradım valla. ben de mucizevi bişi sanmıştım.

internette kendisinin ayrı bir yöntemi olduğu yazıyordu. dikişleri kıkırdaktan geçirmiyomuş, iyileşme çok daha hızlı oluyormuş, açılma riski olmuyormuş vs vs yani o ip yöntemi miymiş? hayal kırıklığınna uğradım valla. ben de mucizevi bişi sanmıştım.
Ben kendisi ile telefonda görüştüm evet özel bi teknik ile yaptığını söyledi Cihandide tekniğimiydi neydi öyle bişey.açılma olmaz dedi küçük çocukları da ameliyat ettiğini söyledi fakat neticede klasik yöntem değil bu nedenle ben ne kadar tanınmış olsa da hiç güvenemedim.çünkü aylarca araştırma yaptım klasiğin dışında yapılan operasyonlarda daima ileriki aşamalarda sıkıntı yaşanıyor.3 tane çok iyi estetik cerrahla da yüzyüze görüştüm ip tekniğini öneren de olmadı açılma riski var diye.Belki de gerçekten çok iyidir alanında ve tekniğinde ama riske atmak istemedim açıkçası.Siz isterseniz yine de kendisi ile bi görüşün çok geçmiş olsun

Ercan Cihandide'nin yaptığı teknik iple kulak estetiği değil firavun saçmalama allah aşkına.Sen klasik yöntemle oldum diyorsun klasik yöntemde ip kullanılmadı mı sanıyorsun ? Hepsinde ip var.Cihandide tekniği dediği ; kıkırdaktan ip geçmek yerine kıkırdaktan noktalar açıp kulak arkasında tutturulan flebe yani canlı dokuya ipleri tutturarak geri alması.Olay bu yani insanları yanlış yönlendirmeyin.Herkes iyice araştırsın güvendiği doktora ameliyat olsun.Bu işte bana göre doktordan daha önemli olan kulağın kıkırdak yapısı o da şans işi işte.Bana kalırsa %70 kulak yapısı % 30 doktor.Çünkü bu ameliyatı herkes yapıyor artık.İyi günler.

burda uzun uzun anlatmış.Bunu izlersen kafanda birşeyler oluşabilir.Diğer doktorları da dinle tabi kafana hangisi yatarsa.

Ben kendisi ile telefonda görüştüm evet özel bi teknik ile yaptığını söyledi Cihandide tekniğimiydi neydi öyle bişey.açılma olmaz dedi küçük çocukları da ameliyat ettiğini söyledi fakat neticede klasik yöntem değil bu nedenle ben ne kadar tanınmış olsa da hiç güvenemedim.çünkü aylarca araştırma yaptım klasiğin dışında yapılan operasyonlarda daima ileriki aşamalarda sıkıntı yaşanıyor.3 tane çok iyi estetik cerrahla da yüzyüze görüştüm ip tekniğini öneren de olmadı açılma riski var diye.Belki de gerçekten çok iyidir alanında ve tekniğinde ama riske atmak istemedim açıkçası.Siz isterseniz yine de kendisi ile bi görüşün çok geçmiş olsun
Size birşey söyliyimmi kendisi ile telefonda görüştüğümde klasik yöntem ile çok sıkıntı yaşandığını bu nedenle ip ile özel bi teknik ile yaptığını söylemişti ve ben şimdi sizin yorumlarınızdaki videoyu izleyerek ne kadar yanlış anladığımı farkettim.Bende ilk kendisine ameliyat olmak isteyenlerdendim.ama direk kendisi ile görüşüp ip tekniği gibi algılayınca videolarını bile izlemeden vazgeçtim.Şuan algımı değiştirdiniz teşekkür ederim.ve mutsuzum keşke videolarını izleseymişim

benim arkadaşım oldu ercan cihandideye hala kepçe aman uzak durun

Doktoru kötüleyip durma nedenini sorduk söylemedin arkadaşın buraya yazsin hemde açıldıysa o kadar ünlü doktor ortada bırakacak değil revizyon yapabilir.

Doktoru kötüleyip durma nedenini sorduk söylemedin arkadaşın buraya yazsin hemde açıldıysa o kadar ünlü doktor ortada bırakacak değil revizyon yapabilir.
revizyon olmak kolaysa olun cidden nedenini sorduk diyosun hala kepçe diyorum kulağından kıkırdak aldı yapısını bozdu ben hiç önermiyorum ama giden gitsin de pişman olsun

revizyon olmak kolaysa olun cidden nedenini sorduk diyosun hala kepçe diyorum kulağından kıkırdak aldı yapısını bozdu ben hiç önermiyorum ama giden gitsin de pişman olsun

En tanınmış doktorların bile kötü yaptıkları var burada okuyoruz. Hem cihandide tekniği tıp literatürune geçmiş teknik tıp yanlış siz mi dogrusunuz şuana kadar sadece sizin kotulediginizi gördüm. Sorun varsada revizyon yapılır mesela sizde beğenmemisiniz revizyon yaptirmisiniz.

Back
X