• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

ecrin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
2
0
86
İstanbul
selam arkadaşlar ben Fatma 3 yıllık evliyim ve bu zaman zarfında bebeğimiz olmadı benim tüplerimin ikiside tıkalı internetten yaptığım araştırmalar sonucunda ERDEM HASTANESİ'ne ön görüşme için gittim.Gerek doktorlar,gerek personel olarak çok ilgili bir hastane olması ve fiyatınında uygun olması karar vermemi kolaylaştırdı.İlaçlar dahil 3.500 tl benim ilk denememdi ve çok şükür tuttu herkese tavsiye ederim Allah olmayanlarada versin inşallah.Doktorum serap hanım koordinatörü betül hanım ve embriyolog oya hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.....

canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin..bende ilk denememi orda yaptım ve kesinlikle hiç memnun kalmadım oraya gittiğime pişman oldum o kadar yanii....

bende erdem de denedim
memnun muyum değil miyim bende bilmiyorum biri donmuş 2 micro negatif oldu ilgi güler yüz tamam ama önemli olan laboratuar vee sanırım laboratuarları ve imkanları o kadar iyi değil ama kesin demiyorum yani sonçta bilemiyoruz
şu anki aklım olsa oraya 3 4 verene kadar umut a 5 verseydim diyorum ama nasip tabi herşeyin hayırlsı
bu defa süleyman tosun u düşünüyorum ilaç dahil 5 milyarmış bakalım hayırlsı
ben bi de erdem de 2500 tüp bebek 1200 civarı ilaçlarıma verdim 500 dondurmak için aldılar 750 çözdürmek için aldılar ee yine ilaç kulllandım ucuza gelmedi yani bana bu da tecrübe oldu tabi
inşş herkes en kısa zamanda bebişlerine kavuşsunnn

bu aralar erdeme giden var mı memnunmusunuz,ben 2 negatif deneme yaşadım 3.için orayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

bu aralar erdeme giden var mı memnunmusunuz,ben 2 negatif deneme yaşadım 3.için orayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

bende evime yakın diye erdemi düşünüyordum ama bir arkadaşım orda yaptırdı hiç menmun kalmamışlar onla beraber yaptıranlardan kimse pozitif değilmiş. bide hiç bilgi vermiyolar dedi doktoru bi görüyorum bi kaçıyo falan dedi

her merkezde memnun olma yada olmama durumu oluyor,ben 2 tedavimi maya da yaptrdım,bana bozuk embyro koymşlar,ama insan yaşamadan öğrenemiyor,ben yinede erdemde yaptıranların yorumunu merak ediyorum

Erdemde tüp bebek yaptıran var mı,memnunmusunz

ben ilk 2 denememi orda yaptırdım memnun kaldım diyemem yeteri kadar bilgi vermiyolar mesela bize söyledikleriyle dosyamıza yazılanlar çok farklıydı ve oranın labaratuarını iyi plmadığını duydum bu arada ilk denememde başarısızdı.şuan 4. denememin 7. günündeyim sabırla test günümü bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun.

ben ilk 2 denememi orda yaptırdım memnun kaldım diyemem yeteri kadar bilgi vermiyolar mesela bize söyledikleriyle dosyamıza yazılanlar çok farklıydı ve oranın labaratuarını iyi plmadığını duydum bu arada ilk denememde başarısızdı.şuan 4. denememin 7. günündeyim sabırla test günümü bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun.

3 ve 4 ü nerede yaptrdın peki canım,evet labaratuarın iyi olmadğnı bende duydum,ama bi tanıdık orda bebeğne kavşnca araştrlm de dik,teşekkür ederim,ınş bu son olur kavuşursun yavruna..

var mı arkdşlar başka erdemde yaptıran...

3 ve 4 ü nerede yaptrdın peki canım,evet labaratuarın iyi olmadğnı bende duydum,ama bi tanıdık orda bebeğne kavşnca araştrlm de dik,teşekkür ederim,ınş bu son olur kavuşursun yavruna..

var mı arkdşlar başka erdemde yaptıran...

inş. canım sağol 3 ve 4 umut tüp bebekde yaptırdım şuanki dondurulmuşlarla oldu bugün 10. günüm

ben henüz karar vermedim ama belki araştıranlar için bir güzel haber vereyim
benim bi ardlşım burada tek embyo ile ikiz gebe kaldı

ben henüz karar vermedim ama belki araştıranlar için bir güzel haber vereyim
benim bi ardlşım burada tek embyo ile ikiz gebe kaldı

Merhaba arkadaşım, arkadaşın için çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
Eğer imkanın varsa bahceciden veya yakınsa sana umuttan vazgeçme derim. Sadece fikir veriyorum karar sana aittir. Allah nasip etsin sanada bebecikler...

Back
X