benimde eşimin arkadaşı yaptırmıştı erdem hastanesinde ikizleri dünyada şimdi bende gitim konuşmaya gayet sıcak gelmişti ama son anda karar degiştirdim bürüksel tüp bebek merkezine başladım
benimde eşimin arkadaşı yaptırmıştı erdem hastanesinde ikizleri dünyada şimdi bende gitim konuşmaya gayet sıcak gelmişti ama son anda karar degiştirdim bürüksel tüp bebek merkezine başladım
fikrini neden değiştirdin canım olumsuz bir şeylemi karşılaştın?bürüksel tüp bebek merkezini duymamıştım.semt olarak nerde.tedavin ne zaman başlıyor canım senin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fikrin ben avrupa yakasında oturuyom erdem hastaneside anadolu yakasında oldugu için degişti yok sa bizde tavsiye üzerine gitmiştik allah istesin yeterki heryerde oluyo
selam arkadaşlar ben erdem hastanesinde tüp bebek yaptırdım ve sonuç pozitif inanılmaz mutluyum hastanedeki ilgi ve alakala süper. ilk denememdi ve sonuç olumlu çıktı.Allahın izniyle kucağıma almak ta nasip olur inşallah.
buradan bu hastane için yorum bekleyen arkadaşlara söylüyorum ve çok memnun kaldım çünkü tedaviye başladığımda inanılmaz gergin ve stresliydim fakat oradaki Serap hn,Oya hn ve koodinatör Betül hanım o kadar ilgililerki hiç bizaman umutsuzluğa düşmenize izin vermiyolar ve sonuç pozitif