Erdoğan Abbas’ı böyle karşıladı!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.089
1.423
60
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Filistin lideri Mahmut Abbas'ın görüşmesine bu görüntü damga vurdu
sa.jpg
Filistin lideri Mahmut Abbas bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Ak Saray’a geldi. Abbas ile beraberindeki heyeti Esenboğa Havalimanı’ndaki şeref salonunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, Filistin’in eski Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf ve büyükelçilik yetkilileri karşıladı. Karşılamada askeri kıta hazır bulundu.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

abbas-erdogan.jpg
Tarihte kurulan 16 Türk devletini simgeleyen askerler resmi törene katıldı. Bu görüntü çok kısa sürede sosyal medyanında gündemine oturdu.
http://sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogan-abbasi-boyle-karsiladi-707575/

Bir TÜRK olarak söylüyorum bencede güzel olmuş
Dünyaya atalarımızı Türk devletlerini tanıtmak kadar doğal birşey olamaz
Ama içinde bizans ruhu taşıyanlar ne düşünür beni ilgilendirmez

halk ve devlet ilişkilerinde kopukluk var bence..tok açın derdinden anlamazmış..

olsa ne olmasa ne..hayat pahalılığı almış yürümüş.aldıkları Suriyeliler bu soğukta çadırda..geçenlerde yazı vardı sokaka hayvanlarının maduriyeti diye trajı komik gelmişti bana..buda aynı şekilde trajı komik..

Sırf şu saçmalıkla bile tüm dünya milletlerinin 50 yıllık alay konusu olacağız. Öffff 50000 yıllık insanlık tarihinde denk geldiğimiz döneme bak!

Bir TÜRK olarak söylüyorum bencede güzel olmuş
Dünyaya atalarımızı Türk devletlerini tanıtmak kadar doğal birşey olamaz
Ama içinde bizans ruhu taşıyanlar ne düşünür beni ilgilendirmez
Sen Turk olarak soyluyorsun da, sor bakalim Tayyibe o da Turk oldugunu soyleyebiliyor mu?:KK53: Baskasi yapsa hos olabilirdi ama TAyyip ile 16 Turk devletinin simgesi yan yana cok igreti durmus, Dogrusu fikir sahibi her kimse onu nasil ikna edebildi cok merak ettim ben,,:KK53:

Back
X