- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Kenan Evren Dönemi özlemindeler sanırım...diktatörlük olsa keşke dendiğinide okudum ya artık hiçbir şeye şaşırmam
Galiba oda anlamış değilse o buralara yazmadan herkesi savunurdu hele emeklilerimizi unutmayan bi o var içimizde en ince ayrıntısına kadar düşünürüdü zaten böyle giderse bende yazmayacam ama insan tutamıyor kendini baksana Gülay G gulay_gulay neredesin be hemşomcryiptic iptalmi istemiss himm sonunda anlamis demekki oda bu islerin bos isler oldugunu
Zaten oyle oluyor..Simdi Agri Sirnak Hakkari Diyarbakir belediye baskanlari cuksa dese ki" Bizi halk secti halkimiz ozerklik istiyor biz de ozerklik ilan ediyoruz. Ister kabul edin ister etmeyin "dese ne olacak?
Yani istanbul kucukcekmecede bile durum boyleyse oralara cok gormemek lazim.Zaten oyle oluyor..Sirnak ve Hakkari kervana katildi, sira digerlerinde.. En tepedeki adamdan en asagidakine kadar herkes kafasina gore yonetimi degistiriyor.. Memleket Seydi Baba'nin tekkesine donmus.. Yonetim hic bu kadar lakayt olmamisti Kurtulus savasindan beri,, CHP de modaya uyup Izmir ve cevresinde ozerklik ilan etse de bari Izmir kurtarilmis bolge olsa..
![]()
Zaten oyle oluyor..Sirnak ve Hakkari kervana katildi, sira digerlerinde.. En tepedeki adamdan en asagidakine kadar herkes kafasina gore yonetimi degistiriyor.. Memleket Seydi Baba'nin tekkesine donmus.. Yonetim hic bu kadar lakayt olmamisti Kurtulus savasindan beri,, CHP de modaya uyup Izmir ve cevresinde ozerklik ilan etse de bari Izmir kurtarilmis bolge olsa..
![]()
bulamadim bahsettigin topigi..Evet, diger topikte "izmir akp milletvekili"ni okudugumda icim bi tuhaf olmustu zaten![]()
bulamadim bahsettigin topigi..
Galiba oda anlamış değilse o buralara yazmadan herkesi savunurdu hele emeklilerimizi unutmayan bi o var içimizde en ince ayrıntısına kadar düşünürüdü zaten böyle giderse bende yazmayacam ama insan tutamıyor kendini baksana Gülay G gulay_gulay neredesin be hemşomneden yazmıyosun Gülay senin de yakınların askeriyede değil mi yaz be çok merak ediyom Allah tüm askerlerimize polislerimize eşlerine analarına babalrına yardım etsin