Erdoğan reytingde 41. sırada kaldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Erdoğan reytingde 41. sırada kaldı

TRT 1'de yayınlanan, 'Cumhurbaşkanı Özel Yayını' reytingde oldukça geride kaldı
page_erdogan-reytingde-41-sirada-kaldi_730060930.jpg

inPaylaşın
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün akşam TRT canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın katıldığı, "Cumhurbaşkanı Özel Yayını" reytinglerde oldukça gerilerde kaldı. TRT 1'de yayınlanan, "Cumhurbaşkanı Özel Yayını" Total'de, ATV hava durumu bülteninin önünde 41'inci sırada kendine yer bulurken, AB grubunda da 16'ncı sırada yer aldı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Erdoğan'ın katıldığı canlı yayın ortak yayınla TRT Haber'de de yayınlandı. TRT Haber ise reyting sıralamasında Total'de 94'üncü oldu. Erdoğan'ı canlı yayınlayan TRT Haber, AB'de ilk 100'e giremedi.

En çok dizi izlendi
16 Eylül 2015 gününün ait reyting sonuçlarına göre, AB grubunda sırasıyla en çok "Kalbim Ege’de Kaldı" ve "Çilek Kokusu" isimli diziler izlendi. Total'de ise en çok "Çilek Kokusu" ve "Çilek Kokusu (Özet)" izlendi.

20150917202053_67.jpg
20150917202107_68.jpg

http://t24.com.tr/haber/erdogan-reytingde-41-sirada-kaldi,310011

Ulusa sesleniş günlerindeki performans nerede?
O günlerdeki hitabet, çelik irade, dik duruş, ekranlardan hissettiğimiz göz teması...
Pozitif etkilenir, Ülkem adına, geleceğimiz adına umutlanır coşardım.
Başbakan olarak yansıttığı enerjiyi Cumhurbaşkanı olarak yansıtamayan bir
R. T. Erdoğan var karşımızda.

Sürekli göz önünde olmak, devamlı ekran karşısına çıkmak bir zaman sonra olağanlaşıyor, hep ekranda olmak yıpratır aslında.

Yani dizi sever bir milletiz bir kanalda beğenilen bir dizi varsa siyasetle ilgili, gündemle ilgili hiç birşey izlenmez.
Dizilerin ana haber bültenlerinden sonra yayınlanmasına seviniyorum yoksa haberlerde bile izlenme oranı düşer.
Tayyip Erdoğanla ilgili bir durum değil bu bence.

Ulusa sesleniş günlerindeki performans nerede?
O günlerdeki hitabet, çelik irade, dik duruş, ekranlardan hissettiğimiz göz teması...
Pozitif etkilenir, Ülkem adına, geleceğimiz adına umutlanır coşardım.
Başbakan olarak yansıttığı enerjiyi Cumhurbaşkanı olarak yansıtamayan bir
R. T. Erdoğan var karşımızda.

R.T.Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması AKP'yi zayıflattı bence.
Bir de son 2-3 sene içinde yaşananlar hem kendisini, hem partisini yıprattı.
Her ne kadar hala dik durmaya çalışıyor olsada bir tedirginlik hakim duruşunda, bakışlarında sözlerine yansımasa da yüzünden bunu okumak zor değil.

Hayatimda bikere olsun bu siyasetciyi dinlemisligim yok. Millette artik bikmis bellliki. Bu son secimlerde sandiga yansir insallah reyting orani.

bence ekose ceket yüzünden düştü reyting.
ne zaman ekose giyse problem oluyor
:KK48:

Ben artık erdoğan yüzünden tv dahi açmıyorum , miğdeme ağrıyor giriyor , en iyisi açamamak ,görmemek

Cok yavas bir programdi spiker de cok offf puffff yani hareketsizdi
Izledim ama arada zappladim.

Back
X