Erdoğan'dan CNN muhabirine: Dalkavuk ajan

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında Taksim'de Gezi'nin yıldönümünda CNN International İstanbul muhabiri Ivan Watson'ın gözaltına alınmasıyla ilgili yine sert bir açıklamada bulundu. Erdoğan, Ivan Watson için dalkavuk ve ajan ifadelerini kullandı

[video=dailymotion;x1y9ocr]http://www.dailymotion.com/video/x1y9ocr_erdogan-dan-cnn-muhabirine-dalkavuk-ajan_news[/video]

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...birine__Dalkavuk_ajan.html?rgm ioclnydqnrzfk

Alışkın olduğumuz üsluplar..Şaşırmadım..
Dalkavuk, çapulcu, gavur, kelle v.s...

Küfür ansiklopedisi oluşturdu adam..

O çok sevdiğim atasözü geliyor hemen benim aklıma..Kişi kendinden bilir işi :ssz:

Ben olsam şikayetçi olurudm bu dalkavuk sözü için.. Hep diyoruz üslup sorunu var ya. Yoksa gerçekten bu kadar rahatsız olmayacağım yapılanlardan.

Son düzenleme:
Benim dalkavuklardan biri degil bu, demek baskasininki diye dusunmus demek ki...

Son düzenleme:
Az bile söylemis..
Kendi ülkelerine gelenlerden süphelendiklerini ucaktan iner inmez " don´t move" deyip silahlarina davrananlar, bizim ülkemize gelince pasaport kontrolü yapmak isteyen polise zorluk cikarip saaatlerce pasaprt göstermeyecek, polis ekip otosuna götürüp pasaport kontrolü yapmak isteyincede " polis beni tutukladi k.cimi tekmeledi" diyecek bizde akislayacagiz zahir:))

Davkavuk az olmus, OTPOR masasi, saklaban, Amerikan soytarisi gibi seyler eksik olmus...

kılıçtaroğlu ile asla yarışamaz bu konuda hemfikiriz. başbakanın kazandığı davalar da bunu gösteriyor.

Ya pembe niye hep konuyla alakasız yorum yapıyorsun merak ediyorum.
Tamam anladık eşinin maaşıyla başbakana bağlılığın var ama bu kadar komik olma lütfen.

size chp li siniz diyen mi var. yoksa gerçekler mi çıldırttı seni

Şu an ortada bir gerçek varsa bu ülkenin başbakanın üslup problemi var. Kılıçdaroğlu kimmiş? Evet çıldırıyorum güzel ülkemin haline. Kılıçdaroğlunu atmayın önümüze artık. İnsanlar parti tutmak zorunda değil. Bağımsız bireyler olarak yanlışı doğruyu görebiliyorum.

Ya pembe niye hep konuyla alakasız yorum yapıyorsun merak ediyorum.
Tamam anladık eşinin maaşıyla başbakana bağlılığın var ama bu kadar komik olma lütfen.

anlamadım eşimin maaşıyla başbakana bağlılığım mı var. ben zaten devlette çalışıyorum. eşimin maaşı ne alaka . sen komiksin bence

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Taksim'de Gezi'nin yıl dönümünü izlerken gözaltına alınan CNN International İstanbul muhabiri Ivan Watson'a yönelik sözlerine ABD'den sert tepki geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı, Başbakan Erdoğan'ın, CNN muhabiri Watson'ın ajan olduğu yönündeki sözlerini, 'gülünç ve saçma' olarak değerlendirdi.

NEW YORK - Başbakan Erdoğan 'ın Ivan Watson'u ajanlıkla suçlayan söylemlerine, CNN International'ın Türkiye muhabiri ile ilgili yaptığı tek cümlelik "Türkiye ile ilgili haberlerimizin net bir biçimde arkasındayız ki bu haberler adil, somut verilere dayalı ve yansız olmuştur, olmaya devam etmektedir" açıklamasının ardından, ABD yönetimi de Erdoğan'ın sözlerine sert tepki gösterdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, Başbakan Erdoğan'ın CNN muhabiri Watson'ın ajan olduğu yönündeki sözlerini 'gülünç ve saçma' olarak niteledi.
Harf, günlük basın toplantısında bir soru üzerine yaptığı açıklamada, Ivan Watson'ın habercilik yapabilmesi de içinde olmak üzere Türkiye'de basın özgürlüğünü desteklediklerini ve desteklemeyi sürdüreceklerini belirtirken, bu konudaki kaygılarını Türk yetkililere ilettiklerini de belirtti. (Nafiz ALBAYRAK/DHA)

Az bile söylemis..
Kendi ülkelerine gelenlerden süphelendiklerini ucaktan iner inmez " don´t move" deyip silahlarina davrananlar, bizim ülkemize gelince pasaport kontrolü yapmak isteyen polise zorluk cikarip saaatlerce pasaprt göstermeyecek, polis ekip otosuna götürüp pasaport kontrolü yapmak isteyincede " polis beni tutukladi k.cimi tekmeledi" diyecek bizde akislayacagiz zahir:))

Davkavuk az olmus, OTPOR masasi, saklaban, Amerikan soytarisi gibi seyler eksik olmus...

Adama o. cocugu dedin sen weiss( polisler dememistir de sen soyluyorsan yakistiriyosan oylesindir anlaminda)

Basbakani neden bu kadar cok sevdigini anlayabiliyorum. Ayni seviyesizlik ayni kibir ayni uslupsuzluk.

Back
X