Erdoğan'dan kapalı alanda sigara tepkisi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kafeteryada sigara içenleri görünce tepki gösterdi. Erdoğan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’dan kapalı alanlarda sigara içilmemesi için denetimlerin arttırılmasını istedi.
Sitene Ekle
erdogan-dan-kapali-alanda-sigara-tepkisi-4934075.Jpeg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esenler’de katıldığı açılış programının ardından Esenler Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binasına yürüyerek giden Erdoğan, cadde üzerindeki bir kafeteryada sigara içenleri görünce tepki gösterdi. Bunun üzerine yanında bulunan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya dönen Erdoğan, kapalı alanlarda sigara içirilmemesi konusunda uyararak, yapılan denetimlerin arttırılmasını istedi.
milliyet

bence de özgürlük diye diye içmeyenlerin özgürlüğü falan kalmadı, düzenlemelere rağmen, insan doğasında sigara içmek yokken, tiryaki arkadaşlar alınmasın da:KK48::KK60:

Ne bulurlar şu kaybanada bilmem..
Ne karın doyurur..ne susuzluk gıderır..

Erdogancıgımı opuyorum bu sebepten..

bi derdimiz sigara kalmıştı..ne ara fırsat bulduda ziyaret etti..
maden altındakileri çıkaramadılar bile daha..çocuklar yetim kaldı...

katılıyorum. bir sigara içen olarak, sigara içmeyenleri bu konuda haklı görüyorum, bu kararı destekliyorum. fakat...
şimdi sırası mı yani? beni de şu an irrite eden şey şu zamanda şu açıklamanın yapılmış olmasıdır.

katılıyorum. bir sigara içen olarak, sigara içmeyenleri bu konuda haklı görüyorum, bu kararı destekliyorum. fakat...
şimdi sırası mı yani? beni de şu an irrite eden şey şu zamanda şu açıklamanın yapılmış olmasıdır.
neden çünki cumhurbaşkanı empatik biri değil..insanların ciğeri yanmış ocağı sönmüş..sigara yasağıymış:KK12:

Çok doğru tepkisi,içenlerin çilesini içmeyenler çekmek zorunda değil.

bu haberi tv de haberlerde izledim. burda cumhurbaşkanının geçtiğini görüyo hala sigara içiyo dedi
cumhurbaşkanını görünce utanıp bıraksın mı sigarayı anlamadım

Ne alaka şimdi? Adamin, haklı olarak ziyaret ettigi yerde yasak olan bir şeyin yapildigini gördüğünde uyarmasi gerekiyordu, eğer uyarmasaydi abes olurdu..
Dediginiz şeyle polemik cikarmaya calismaniz da çok itici ayrica...

Ne alaka şimdi? Adamin, haklı olarak ziyaret ettigi yerde yasak olan bir şeyin yapildigini gördüğünde uyarmasi gerekiyordu, eğer uyarmasaydi abes olurdu..
bilgece arkadaş,ne polimiği..gerçek düşüncemi yazıyorum ben..sigara konusunu şu an açmak abest evet abest..

Düşündüğümüzü söylemeyelimmi..geçen kömür madeni olayında kaza idi dediler..şehit oldular dediler..ihmaldi dediler..tekar aynı olay yaşandı..neden gereknler yapılmadı....

sizin eşiniz o kömür madeninde boğulan işçi olsaydı yine aynı şekilde konuşabileckmiydiniz acaba..o insanların ağıtlarını,çığlıklarını yüreğimiğzde hissedebiliyoruz burada...evetşu an yakışık değil...

Back
X