- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
Arkadaşlar,
Bizim çok yakın bir aile dostumuzun 15 yaşında bir kızı var.
Annesi benim öz ablam gibidir,ben evlenirken olsun evlenmeden olsun her sıkıntımda yanımda oldu. Gerek annemle aramızdaki sıkıntılarda bile yardımcı oldu yanımda oldu.Onun kızı da benim canım. Kardeşim yerindedir ama gelin görün ki anneannesinin mahallesinde abisi ile birlikte berber dükkanı olan bir çocuktan hoşlanıyor.
Ama bana anlattığı kadarıyla konuşmuyorlar, sanırım platonik. Bizim kız hemşirelik okuyor sağlık kolejinde. Bana bugün heyecanla sosyal medya adresini buldum abla belki önümüzdeki hafta eklerim vs dedi. Aman diyorum dikkatli ol ekleme şimdi, bana kim olduğunu söyle ben bi bakayım kimdir nedir dedim tatlı tatlı konuştum. Tamam söylerim eklemeden gösteririm fotoğrafını ama adını söylemem dedi. Ben ona nasıl davranmalıyım?Onun adına endişeleniyorum çünkü derslerinde de başarılı,kimseyi küçümsemiyorum fakat onun için kendi çevresinden öğrenci bir arkadaşı olsa sanırım içim daha rahat olacaktı. yanlış yönlendirmek istemiyorum da...
Ergenlik döneminde kardeşi olanlar, özellikle kız kardeşi olanlar fikirlerinizi bekliyorum ...
Bizim çok yakın bir aile dostumuzun 15 yaşında bir kızı var.

Ergenlik döneminde kardeşi olanlar, özellikle kız kardeşi olanlar fikirlerinizi bekliyorum ...