• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergin Işık burun estetiği

Spagettisever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2021
2.320
4.472
83
Arkadaşlar merhaba. Ankara da Ergin Işık'a burun estetiği yaptıran var mı? Uzun zamandır rinoplasti ve meme implantı için doktor arıyorum..

Ergün hoca ya gittim, ilgilendi baktı etti, olur yaparız tarzında.. dün başka doktor ile görüştüm.. Yarın aynı doktor beni arayıp bilgilendirme yapacak. Kararımı verdim sanırım..
Ben devlette istiyorum aslinda cunku saglik sorunumda var bence nefeste falan karsilar hem birazini diye dusunuyorum.kimde karar verdiniz?

Devlet karşılar.. Gaziye de hacettepeye de gidin bir görüşün isterseniz.. Gazi zaten çok bir fiyat söylemedi bana..
Siz ozelde mi yaptiriyorsunuz cok sordum ama :) ne kadar bir fiyat verdiler bir problem var miydi saglik acisindan yoksa estetik icin mi sadece verilen fiyat 🥰

Siz ozelde mi yaptiriyorsunuz cok sordum ama :) ne kadar bir fiyat verdiler bir problem var miydi saglik acisindan yoksa estetik icin mi sadece verilen fiyat 🥰
Özelde yaptıracağım Gaziyi istiyordum ama geç bir tarihe ameliyat günü verdi tüm yaz onu beklemek istemiyorum.. benim sağlık açısından problem yok sadece estetik açıdan. Dr muayne edince iç kısımda eğrilik var dedi ama nefes problemi yapmıyor.. 3000 dedi Gazi..

Özelde yaptıracağım Gaziyi istiyordum ama geç bir tarihe ameliyat günü verdi tüm yaz onu beklemek istemiyorum.. benim sağlık açısından problem yok sadece estetik açıdan. Dr muayne edince iç kısımda eğrilik var dedi ama nefes problemi yapmıyor.. 3000 dedi Gazi..
Gazide muammer melih sahini onermisler ben de bir ona gidecegim ❣ ozeller asiri pahali cunku hayirlisi olsun sizinfe hakkinizda cok tesekkurler

Back
X