Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Endoskopik yuzgerme gecici bir islemmis yaptiran bir kisi olarak bunu acik ve kesin bir sekilde söyleyebilirim. en fazla 2 yıl gidiyor.iki yil sonra yuzunuze enjekte edilen yaglar eriyince deriniz sarkiyor ve eskisinden daha kötü hale geliyorsunuz.bu durumda derin plan yuzgermeden baska hicbirsey sorununuzu cozemiyor.ayrica kalici hasarlar birakiyor.bende mesela kafamda cok şiddetli bir kasinti var dr birkac aya gecer demisti 3 yil oldu hala devam ediyor.bildigim baska kisilerde de asimetri yada hissizlikler var
Geçmiş olsun 2 yıl mı? Çok az değil mi ? Acaba deri kalitesi yada kilo kaybından mı yaptıran arkadaşlarım uzun zamandır memnun açıkcası 2 yıl gidecek bir ameliyata onca para verilir mi kafamda deli sorular. Doktorunuz kimdi?
Her islem herkeste ayni süre etkisini gostermiyor.bende iki yil kadar gösterdi iki yildan sonra yavaş yavaş kotulesti .guldugumde aşırı kirismalar basladi gözlerim kaslarim alnim cok gergindi gevşedi.badem gozden eser kalmadi.ben sevgi83 un öncesi sonrasını gördükten sonra endoskopik ameliyat olmaya karar vermistim.o ozamanlar cok memnundu ama birkac ay onceki paylasimlarini gördüm oda pismanmis onunda yüzü eskiye gore daha da kotulesmis.ben kendimle ilgili tecrübemi paylastim